Cep Telefonu İle İlgili Bir Sorun
-
Selam müridler,
5800 kullanıyorum. 2 haftadır devam ediyor anlatacağım sorun.
Mesaj alamıyorum. Diyelim herhangi birisi bana mesaj attı, benim o mesajı görebilmem için herhangi numaraya mesaj atmam gerekiyor. Ben de kendime boş mesaj gönderiyorum mesajları görebilmek için. 3-4 aydır olan bi olay. Daha önceleri hattı başka bi telefona takınca düzeliyordu ama bu sefer düzelmedi. Garantiye gittim bugün, İstanbul'a yollayacağız dediler. 15-20 gün sürermiş. Var mı önerisi olan?
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Selam müridler,
Mesaj alamıyorum. Diyelim herhangi birisi bana mesaj attı, benim o mesajı görebilmem için herhangi numaraya mesaj atmam gerekiyor. Ben de kendime boş mesaj gönderiyorum mesajları görebilmek için. 3-4 aydır olan bi olay. Daha önceleri hattı başka bi telefona takınca düzeliyordu ama bu sefer düzelmedi. Garantiye gittim bugün, İstanbul'a yollayacağız dediler. 15-20 gün sürermiş. Var mı önerisi olan?
-----------------------------O nasıl iş hocam ya ilk defa böyle bir şey duyuyorum.Telefonuna herhangibir program falan yükledin mi??veya telefonu hacklemek ile uğraştın mı?veya versiyon güncellemesi denemesi falan (amma veya oldu yaw :D )
-
heza bunu yazdı:
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
Selam müridler,
-----------------------------O nasıl iş hocam ya ilk defa böyle bir şey duyuyorum.Telefonuna herhangibir program falan yükledin mi??veya telefonu hacklemek ile uğraştın mı?veya versiyon güncellemesi denemesi falan (amma veya oldu yaw :D )
sayın mürid tıp çaresiz :=) -
Hiçbirini yapmadım. Versiyon güncellesem düzelir mi acaba? Nasıl güncelleyeceğim? :D
-
fabrika ayarlarına yükledinmi makineyi
-
tamamen yazılımsal bir hata bendede bilgi mesajlarını okumazsan yeni mesaj alamıyordun istersen mesaj kutun boş olsun eger bir adet okunmamış bilgi mesajı(servis mesajı) var ise yeni mesaj gelmiyordu versiyon güncellemesi ile düzeldi umarım seninkide düzelir.
-
Versiyon nasıl güncelleyeceğim?
Düzenleme:
*#0000# tuşluyoruz ve arama tuşuna basıyoruz 2 3 saniye sonra bilgiler gelir.
"Seçenekler" basıyoruz "Güncellemeleri kontrol et" basıyoruz.Böyle yapıyorum, bakalım.
-
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
Versiyon nasıl güncelleyeceğim?
-----------------------------hocam google emmiye arat çıkar zaten oldukça basit bir şey bi usb kablosuna birde bir iki programa ihtiyacın var maxicep,cepteam,donanimhaber gibi sitelere bar.garantide büyük ihtimal ile yazılımı günceller ama sen bilirsin istersen garantiye yolla
-
Güncelledim, deniyorum heyecanlıyım :D
Oldu :D Hepinize +rep.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
Güncelledim, deniyorum heyecanlıyım :D
Oldu :D Hepinize +rep.
-----------------------------hadi geçmiş olsun gözün aydın :D o an ki mutluluğu bilirim :)