Cep Telefonu Konusmalarımız Kaydedilirmi ?
-
merhaba arkadaşlar birsey merak ettim cep telefonunda yaptığımız günlük konusmalar kaydediliyormu ? kaydediliyorsa bile hat sahibi istediğinde bu konusmalara ulaşabilirmi ? vodafone.turkcell vs vs hat sahibi istediğinde bu konusmaları ona verirmi ? bilgisi olanlar yardım ederlerse sevinirim ...
-
sanada merhaba , evet tüm konuşmalar kaydediliyor ama bu konusmaları sana vermezler tabiii
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
sanada merhaba , evet tüm konuşmalar kaydediliyor ama bu konusmaları sana vermezler tabiii
ciden vermezler değilmi ? -
malesef kaydedilir ve dinlenilir şaşar kalırsın allah muhafaza
-
kaydedilirmi kaydedilmezmi :( inş bilen biri cıkar el atar... inşallah kaydedilmiyodur...
-
evlat ergenekondan gizli şeyleri konuştuysan hapse girersin:) aman ha. usa: bi eli kulakta kepçe ile dinliyolar bizi...
-
By_Gizemli bunu yazdı:
ciden vermezler değilmi ?
--------------------------
dayı konuşmalarınıza baglı eger cok onemli bişiyse gidersin merkez binasınaa , konusursun onlarlaa kabul ederlerse verirler ama hiç bulaşmaa vereceklerini zannetmiyorummm -
Hayır Günlük kayıt edilmez şüpheli durumlard sacılıktan izin alınarak dinlerek kayıt edilir
-
savcılık alır bi tek sanırım ..
-
yüreğime su serptiniz allah razı olsun.suç oluşturan bi durum yok ortada yalnızca baskasının üzerine kayıtlı bir hatla biraz özel şeyler konustum.hattın sahibi dinleyebilirmi diye merak ettim.
-
coldfusion bunu yazdı:
kaydedilirmi kaydedilmezmi :( inş bilen biri cıkar el atar... inşallah kaydedilmiyodur...
Herkesin konuşmasını nasıl kaydetsinler bu çok tuzlu olur, hiç bir şirket bu ek masrafın altına girmez. Bu verilerin kaydı saklanmasıda ayrı bir sorun. Hem herkesin konuşması kaydedilseydi kayıt ve dinlemeler için mahkeme kararı diye bir şey olmazdı.Hem sen neden inşallah diyosunki ne konuştun böyle...
Toplam Hit: 3741 Toplam Mesaj: 14