Cep Telefonu Önerileriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

ya yeter 5800 almayın acayip piyasa oldu gasteyle dağıtıyorlar sanki 10 kişinin 4-5 inde 5800 var.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lacuradeamore
    lacuradeamore's avatar
    Erkek

Samsung 5233 wifi yada samsung monte tavsye ederim

Ben veremden öldüm Belki ölmezdim Sıkıntım olmasa Paradan yana.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

Nokıa e serisini çok araştırdım. bir çok sitede yorumlara ve satışına baktım. sonuç; E66 ya karar verdim aldım. 

office uygulamaları, ters çevirince sesi kesmesi, hele kablosuz ağa bağlanması mükemmel, inceliği ve sesi mükemmel, bana vip telefon demişlerdi. yok olan bir özellik yok nerdeyse. şarjı 2 gün gidiyor ortalama. E71 ile bunun arasında çok düşündüm ama minik tuşlar ve aşırı genişlik bana göre değil. normal cep görüntülü olup her mok olmalı cinsinden düşündüm. tabiki zevk meselesi

Temel adalettir .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

up !!

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

Kolay kolay telefon beğenmem ben şahsen fazla önem vermem telefona arasın mesaj atsın orta yollu bide kamerası olsun zaten başka özellik kullanmam diye düşünüyordum fakat..

konuyu açtığınız iyi oldu önerilerden yola çıkarak nokia 5800 express benimde çok hoşuma gitti 7 yıldır kullandığım telefona sanırım veda etmem gerekecek ilk fırsatta..

özellik bakımından ve tasarım olarak 10 numara alet

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

up!

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    5800 ın dokunmatiği basınç ile çalışıyor yani iphone daki gibi dokunduğun an tepki almayı bekleme benim hoşuma gitmedi o telefon
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

yukkarı !

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abdullah_CAN
    Abdullah_CAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

500 lira telefona paramı verilir yahu nokianın şarjı uzun süre giden max 100 lira olan telefonları al her işini görür ben kullanıyorum çok menmunum

Linux
Toplam Hit: 4118 Toplam Mesaj: 30