Cep Telefonu Önerisi
-
@senator25 kaça aldın hocam ?
@Dead_By hocam onun klavyesini iki elle mi kullanıyorsun, aynı anda birkaç tuşa basma sorunu oluyor mu? bir de çok daha geniş ekranlı dokunmatikler yerine qwerty klavye tercih etmenin sebebi nedir, son olarak sen alırken kaça aldın , bu fiyat nerde yazıyor.
-
AMpul bunu yazdı:
-----------------------------
@Dead_By hocam onun klavyesini iki elle mi kullanıyorsun, aynı anda birkaç tuşa basma sorunu oluyor mu? bir de çok daha geniş ekranlı dokunmatikler yerine qwerty klavye tercih etmenin sebebi nedir, son olarak sen alırken kaça aldın , bu fiyat nerde yazıyor.
-----------------------------evet iki elle kullanıyorum,bi kaç gün içinde alışıyosun pc klavyesi hızında yazabiliyosun bi sorun olmuyor.
geniş ekranlı dokunmatikler karın ağrısı bana göre hocam.yani eğer mesajlasan biriysen alma derim.iphoneda bile rahat yazamıyorum daha doğrusu yeterince hızlı yazamıyorum.video vs. çok izlemem o yüzdende ekranda gayet yeterli ebatta bana göre..
hepsi buradadan baktım fiyatına,bana hediye geldi ne kadara alındı bilmiyorum
-
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-gw525/ProductDetails.aspx?productId=telceplggw525&categoryId=16001
kaçırma.
ek hattim icin bi telefon almayi planliodum bu cok iyi.. -
AMpul bunu yazdı:
-----------------------------qwerty klavye mail açısından bana daha kullanışlı geliyor ki öyle iki elle de yazılıyor sorun yok touch'larla uğraşılmıyor sinir bozuyor
600 tl 6 taksite aldım
-
Samsung U700 mevcut msn,yahoo,messenger programlarini rahatca kullanabilirsin....
-
hepsiburada dan şu telefonu aldım sonunda, 360 tl 12 ay taksitli. bence fiyatına göre güzel telefon, son 90 taneymiş. Nokia E63, kullanan müridler varsa söylesin memnun mu diye :)