Cep Telefonu Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

@senator25 kaça aldın hocam ? 

@Dead_By hocam onun klavyesini iki elle mi kullanıyorsun, aynı anda birkaç tuşa basma sorunu oluyor mu? bir de çok daha geniş ekranlı dokunmatikler yerine qwerty klavye tercih etmenin sebebi nedir, son olarak sen alırken kaça aldın , bu fiyat nerde yazıyor.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

AMpul bunu yazdı:
    -----------------------------

@Dead_By hocam onun klavyesini iki elle mi kullanıyorsun, aynı anda birkaç tuşa basma sorunu oluyor mu? bir de çok daha geniş ekranlı dokunmatikler yerine qwerty klavye tercih etmenin sebebi nedir, son olarak sen alırken kaça aldın , bu fiyat nerde yazıyor.

evet iki elle kullanıyorum,bi kaç gün içinde alışıyosun pc klavyesi hızında yazabiliyosun bi sorun olmuyor.

geniş ekranlı dokunmatikler karın ağrısı bana göre hocam.yani eğer mesajlasan biriysen alma derim.iphoneda bile rahat yazamıyorum daha doğrusu yeterince hızlı yazamıyorum.video vs. çok izlemem o yüzdende   ekranda gayet yeterli ebatta bana göre..

hepsi buradadan baktım fiyatına,bana hediye geldi ne kadara alındı bilmiyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    real_agabey bunu yazdı:

http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-gw525/ProductDetails.aspx?productId=telceplggw525&categoryId=16001

kaçırma.

ek hattim icin bi telefon almayi planliodum bu cok iyi..

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    senator25
    senator25's avatar
    Erkek

AMpul bunu yazdı:

qwerty klavye mail açısından bana daha kullanışlı geliyor ki öyle iki elle de yazılıyor sorun yok touch'larla uğraşılmıyor sinir bozuyor  

600 tl 6 taksite aldım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek

Samsung U700 mevcut msn,yahoo,messenger programlarini rahatca kullanabilirsin....

bir kere veren orospu olur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

hepsiburada dan şu telefonu aldım sonunda, 360 tl 12 ay taksitli. bence fiyatına göre güzel telefon, son 90 taneymiş. Nokia E63, kullanan müridler varsa söylesin memnun mu diye :)

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
Toplam Hit: 3510 Toplam Mesaj: 17