Cep Telefonu Şarj Otomatı Nerde Satılır
-
ben cafeye gidince ahmet abi benim telefonu şarja taksana diyorum adam takıyo hemde full dolduruyorum :D
-
http://www.icharj.com/ aga bi buraya bak istersen ama adamlar filipinlerde bi ara nerden girdiysem girmiştim :)
edit:
google amcaya cell phone charger with coin yaz baya bi siterler çıkıyo işine yarar (elin adamları yapıyo bizimkiler hala 1 buton 1 led öğretsinler ama temel bu bilgiğim kadarıyla)
-
arkadaşlar ben cep telefonu şarj ünitelerinin izmir bayiisiyim ve ilgilenen arkadaşlara cihazlarımızdan satabiliriz!
-
ilgili arkadaşların mesajlarını bekliyorum!
-
goktu_ksk bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar ben cep telefonu şarj ünitelerinin izmir bayiisiyim ve ilgilenen arkadaşlara cihazlarımızdan satabiliriz!
way anasını google a cep telefonu şarj otomatı yazıp tbt ye üye olup mesajı yanıtlamışsın..kaliteli ve araştırmacı bir iş adamı..tebrik ediyorum -
tşkr ederm.site sorumlususunuz heralde sizde
-
goktu_ksk bunu yazdı:
tşkr ederm.site sorumlususunuz heralde sizde
değilim ama burdaki herkes site sorumlusu sayılır..bol kazançlar diliyorum -
tekrar tşkkrler!
ilgili arkadaşlara tekrar duyurulur CEP TELEFONU ŞARJ OTOMATLARI satışı yapmaktayız ilgilenen arkadaşlar bize ulaşsın ltfn...
-
Cep Telefonu Hızlı Şarj Otomat Sistemi
*Türkçe ve ingilizce konuşup müşteriyi yönlendiren kolay bir kullanım hizmeti sunar.*Her model cep telefonlarını şarj etme özelliğine sahiptir.
*14 Adet telefona aynı anda hizmet verebilmektedir.
*Cihazımızın ön yüzü işletmelerin reklamını almaya müsaittir.
*Yeni ve eski 1 TL ile çalışmaktadır.
*Mümkün olabildiğince hızlı ve temiz şarj imkanı sağlar.
*Cihazın şarj süresi 15 dk dır.Cihaz bu süreyi otomatik olarak kendi belirler. Acil durumlarda önceden şarj çıkarılabilir.
*Türkiyede imal edilmekte olup imalat hatalarına karşı 2 yıl garantilidir.
*Para atma haznesi 2 adet olup güvenle bekleme yapmadan çalışır.5BİN TLye kadar biriktirme haznesi vardır.
*Cihaz kendisini 3 ile 5 ay içerisinde amortize eder bu süre yerin durumuna göre azalıp yükselebilir.
*ŞOKLAMA YAPMADAN HIZLI ŞARJ YAPTIĞI İÇİN BATARYALARA ZARAR VERMEZ!
*Biz bu cihazın İZMİR BAYİİSİYİZ.
*Eğer İzmir'de bu işin bayiiliğini de almak isterseniz görüşür konuşurus anlaşırsakda bayiilik hakkımızı da devredebiliriz! Bu İzmir gibi büyük bir metropolde çok büyük bir iş fırsatı olur sizin için!!!
Cihazlarımızın yerleri;
*Yeşilyurt Devlet (Atatürk Araştırma) Hastanesi Acil Servis Kantini*9Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servis İçi
*9Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Poliklinikler Girişi Beyaz Kantin İçi
*Ege Üniversitesi Kampüsü E-Cafe İçi
*Ege Üniversitesi Kampüsü Gıda Cafe İçi
**Bu 5cihazımızın yerleri sabittir ve sözleşmeleri bizde mevcuttur! Eğer bizden bayiiliği alırsanız bu cihazlarıda yerleriyle birlikte devrederiz.Dilerseniz sözleşmeleri tek taraflı fesh etme hakkı sizde saklıdır ve yerlerini isteğiniz doğrultusunda değiştirebilirsiniz!
*Haftada sadece 1gününüzü bu işe ayırmanız yeterli olacaktır.
*Ayrıca cihazları çoğaltmak isterseniz yeni cihazlarda getirebiliriz!
*Tamamıyla yerli üretimdir!
*GARANTİSİ 2YIL DEVAM ETMEKTEDİR!!!
İLETİŞİM: e-mail: goktu_ksk@hotmail.com
gsm: 0506 350 03 05