Cep Telefonu Seçimi İçin Yardım Lazım
-
Merhaba.Üniversitye başlıycam diye ailem telefon alıcak.
Bu sahaba kadar iPhone 6 da kararlıydım ama Milliyette yazan habere göre satışı geçikecekmiş :(
Eylül gibi çıkacağı belirtilmişti daha önce ama ertelendi üretim sıkıntıları yaşıyorlarmış.
Şimdi mecburen başka bir telefon bakmak zorundayım :(
Aslında değilim ama üniversitede 2-3 telefonsuz gezemem.Şuan telefon kullanmıyorum :)
Neyse işte telefon alıcam ne alayım ?
LG G3,Samsung Note 3,Samsung S5 ,yada sağlam kaliteli ve bilindik bir marka model ve tercih sebebinizi yazarmısınız ?
Edit:Fiyat konusu sıkıntı değil.
-
note 3
-
note3 çok hoşuma gidiyor. Abimde var önümüzdeki ay 4.4'te alıyor.
-
ya tercih sebebiniz nedir yanı şuan 3 tane linkte s5 lg g3 ve note 3 var.Özelliklerinde g3 daha iyi.ama neden note3 ??
Telefon karşılaştırması yaptım S5 Daha iyi görünüyo ama neden hala note 3 anlamadım -_-
GodKlaus tarafından 15/Tem/14 12:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam sol taraftan arama kisminabgir de bi TELEFON yazip ara ya ...
-
JiggSaw bunu yazdı
Hadi be :)
Sanki aramadım ordanda xperia z2 diye arattım bir konu çıktı ona bakıyodum şuan.Hani sağol yardımin için ama bilmediğim bişey söyle.Mesela başlığa bakarak ne istediğimi söyleyebilirsin.He yoksa söylicen sadece oku geç.
-
GodKlaus bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
Sanki aramadım ordanda xperia z2 diye arattım bir konu çıktı ona bakıyodum şuan.Hani sağol yardımin için ama bilmediğim bişey söyle.Mesela başlığa bakarak ne istediğimi söyleyebilirsin.He yoksa söylicen sadece oku geç.
Balam, jiggsaw sana kötü birşey dememiş.
Bir fiyat aralığı belirtmemişsin, aradığın bir özellik belirtmemişsin.
Gelmiş direk nakit sıkıntım yok telefon önerin diye de konu açılmaz ki ama. Google amca böyle konularla dolu.
Ha gelirsin benim bütçem şu kadar, aradığım tipteki telefonlar şöyle olmalı şeklinde görüş almak istersen elbet bir fikrimiz olur dimi ama ?
EK!: senden 2 yıl öncedir burada var olan birine oku geç demek nedir lan yürek mi yiyonuz olm siz ?
-
note3 çok güzel ama baya kaba duruyor bence gereksiz buyuklukte iPhone 5s alabilrsin şık bi o kadarda performans olarak iyi
-
BeyinAdam bunu yazdıGodKlaus bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
Gelmiş direk nakit sıkıntım yok telefon önerin diye de konu açılmaz ki ama. Google amca böyle konularla dolu.
Ha gelirsin benim bütçem şu kadar, aradığım tipteki telefonlar şöyle olmalı şeklinde görüş almak istersen elbet bir fikrimiz olur dimi ama ?
EK!: senden 2 yıl öncedir burada var olan birine oku geç demek nedir lan yürek mi yiyonuz olm siz ?
Birak hocam ya , yurek yeseler yine iyi vucudu komple yutuyorlar yurek , dalak , malak ne varsa ...
Ben sadece uyardim , fikir verdim. Birazdan MOD gelip forum bu konularla dolu , 3 gunde bir aciliyor zaten , dedikten sonra benim dedimi yazarsa arkadas anlar ne demek istedigimi ...
Profile baksa zaten anlar telefon tecrubem var mi yok mu vss gelmis bana akil veriyor yok biliyorsan konus , bilmiyorsan oku gec diye...
Sen once forum.nasil kullannilir , gecmise nasil bakilir onu ogrenn sonra gel burada bidi bidi yap :-) demezler mi ADAMa?
-
GodKlaus bunu yazdı
Merhaba.Üniversitye başlıycam diye ailem telefon alıcak.
Bu sahaba kadar iPhone 6 da kararlıydım ama Milliyette yazan habere göre satışı geçikecekmiş :(
Eylül gibi çıkacağı belirtilmişti daha önce ama ertelendi üretim sıkıntıları yaşıyorlarmış.
Şimdi mecburen başka bir telefon bakmak zorundayım :(
Aslında değilim ama üniversitede 2-3 telefonsuz gezemem.Şuan telefon kullanmıyorum :)
Neyse işte telefon alıcam ne alayım ?
LG G3,Samsung Note 3,Samsung S5 ,yada sağlam kaliteli ve bilindik bir marka model ve tercih sebebinizi yazarmısınız ?
Edit:Fiyat konusu sıkıntı değil.
note 3'den gayrısı yalan
-
JiggSaw bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdıGodKlaus bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
Birak hocam ya , yurek yeseler yine iyi vucudu komple yutuyorlar yurek , dalak , malak ne varsa ...
Ben sadece uyardim , fikir verdim. Birazdan MOD gelip forum bu konularla dolu , 3 gunde bir aciliyor zaten , dedikten sonra benim dedimi yazarsa arkadas anlar ne demek istedigimi ...
Profile baksa zaten anlar telefon tecrubem var mi yok mu vss gelmis bana akil veriyor yok biliyorsan konus , bilmiyorsan oku gec diye...
Sen once forum.nasil kullannilir , gecmise nasil bakilir onu ogrenn sonra gel burada bidi bidi yap :-) demezler mi ADAMa?
Hocam mod silmesin ne yapsın amme hizmeti istiyor arkadaş. Hem telefon önerin hem niye önerdiğinizi yazın.
Oldu abicim başka ?
Youtube inceleme videolarıyla dolu. Madem nakit sıkıntın veya özellikle aradığın tipte birşey yok, açarsın inceleme videolarını izlersin.
Daha sonra girersin gsmarenaya özellik karşılaştırması yaparsın.
En son karar kıldığın telefonları gerek forumda gerek googleda aratıp kullanıcı yorumlarını okursun.
Iphone 6 nın çıkış tarihini araştırıp öğrenen adam bunları da yapar.
Bir de hareketlere bakarmısın hocam ya yok böyle birşey :D Aylesi telefon alcakmış üniversitede 2-3 tane telefonu olmadan dolaşamazmış.
O zaman al 2-3 tane 3310, as boynuna dolaş etrafta alla alla :D