Cep Telefonu Tamiri CD Seti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Arkadaşlar elinde böyle cdleri olan varmı yada internetten ulaşabileceğim linkler var mı?

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    Valla böyle bi set hiç görmedim :D olduuğunuda sanmıyorum maalesef.Çünki bi sürü telefon markası ve modeli var,her modelin şeması farklıdır.Ne kadar farklı olurlarsa olsunlar yöntemler aynı,testpoint,ısı uygulama vs yöntemler var.Mesela ben sx1 boarduna ısı uygulamak için gereken flux ve ısı tabancasına sahip olmadıım için evdeki saç kurutma makinasıyla yapmıştım :D yapaybilgi.com vardı şu anda baktım kapanmış site.Yabancı sitelerde ayrıntılı şemalar fln oluyor ama adres hatırlamıyorum.Set fln yok yani bayaa araştırmak gerekiyor,ayrıca onların özel cihazları var boxlar fln :) kolay gelsin ne diyim :D

Söz gümüşse, altın paradır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    Hocam burada olabilir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    öylebi set ben daha görmedim sen sorununu söyle hallederiz

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek
    sölersen yardımcı olabilirz belki

Dur be kadınnnn....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

sorun yok arkadaşlar.Ben elektronikçiyim ve cep telefon tamirini öğrenmek istiyorum.. O cd ye şurdan bakabilirsiniz.Fiyat 30 ytl diyo.Benim arkadaşımda vardı ama kendisine ulaşacağım tel numarası yok.O yüzden belki sizin elinizde vardı diye konu açtım

http://www.ilankeyfi.com/viewad.asp?id=50308170075100492

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek

üstteki cep telefonu ile ilgili verilen site hakkında geniş bilgiye sahibim telefon bölümünde neler oluyor vs.. biliyorum şöyle söylemek gerekirse telefon tamiri tv tamiri gibi yani belli başlı hatalardan belli başlı parçalar değiştirilerek ve ya işlemler uygulanarak çözüme ulaşılıyor

bir adaptör tamirinde tek tek ölçüm yaparız hangi malzeme bozuk diye ama telefonda öyle ölçme gibi bir şans yok entegre değiştir ekran değiştir simlock gibi işlemler var

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    2fan hoca dediğini anladım ve mantığın öyle olduğunu biliyorum.İşte bana o standart hataları gösteren videolar lazım.. Hepsi 3 cd de mevcutmuş işte.O cdleri bulsam yeter zaten...Olmazsa para verip o cdleri alacacağım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    ahhh olsada yesek

Toplam Hit: 2666 Toplam Mesaj: 9