Cep Telefonu Tavsiyesi İstiyorum...
-
Bu muridi bekle, süper bir önerisi olacaktır:
-
merak etdim :D nasil bi şey söyluyecek acaba :D
-
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------
merak etdim :D nasil bi şey söyluyecek acaba :D
-----------------------------müridi yormayalım biraz biz yardımcı olalım:d Bunu tavsiye edecektir. x-files.
http://www.tahribat.com/Forum-Telefon-120343/1/#1366350
-
yav bende tel alıcam inş bende hala karar veremedim ama nedir bu samsung sevdasi anlamadım gitti
bana göre en iyi cep markası hala nokia :)
-
antivirus bunu yazdı:
yav bende tel alıcam inş bende hala karar veremedim ama nedir bu samsung sevdasi anlamadım gitti
-----------------------------nokia devri sona erdi arkadaşım.
2010 yılında kıyrıtık java oyunlarından oynamak istiyorsan git nokia al.
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------Evet hocam doğrusun, Hala Bencede En iyi Cep Telefonu Markası Nokia.. Ama Artık Devir Cep Telefonu Devri Değil, Cep telefonu tipinde Bilgisayarların devri.. Nokia Artık Bilgisayar Sistemine Geçmeli..
-
iphone 4 alıpta kullanamayacağın bant genişliğine para yatırma derim...
-
Ulan ben de telefon faturası ödemekten telefon alacak para kalmıyor :| 160 lira özel iletişim vergisi mi olur bu ne a.q. kafayı yiyecem, asabım bozuldu gece gece...
-
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------Davos bunu yazdı:
Hyır 0 düşünüyorum
-----------------------------ozaman LG Optimus 540 Teknosada 600 tl ama yanında 500gb harici samsung harddisk veriyorlar. Yani telefon 450 tl gelmiş oluyor aşağı yukarı.
Adroid işletim sistemi felan var iyi telefon bakın biraz.
Bende telefon almayı planlıyordum :) Konu çok güzel oldu bu telefonu incelemeye başladım güzel birşeye benziyor ancak ne teknosanın sitesinde ne de başka online alışveriş sitelerinde bulabildim. Bildiğiniz bir sitede varsa link verebilir misiniz? 600 tl biraz pahalıya geliyor 500 e kadar çıkabilirim galiba sanırım :) Umarım bu teli 500e bulabilirim