Cep Telefonu Yardım
-
general mobile ada bulaşma.onlarda şarj soketi bozuluyor(kronik arıza) uğraşır durursun...
-
O fiyata alınabileçek en yakın telefon general mobile 4G biraz daha veririm dersen mizue m1 note bakabilirsin.
-
archille bunu yazdı
general mobile ada bulaşma.onlarda şarj soketi bozuluyor(kronik arıza) uğraşır durursun...
O dediğin sadece Discovery 1'de oluyor.
-
*Hat üzerinden (skype, tango kullanmadan, direk mevcut operatör üzerinden ) görüntülü konuşma
Demiş arkadaş görüntülü arama destekliyormu diğer bahsettiğiniz telefonlar
-
kartalenes bunu yazdı
*Hat üzerinden (skype, tango kullanmadan, direk mevcut operatör üzerinden ) görüntülü konuşma
Demiş arkadaş görüntülü arama destekliyormu diğer bahsettiğiniz telefonlar
Samsung'ta var o özellik birde Discovery 1'de başka telefonda yok.
-
daha fazla bütçe olsaydı sony xperia z3 öneriridim . Daha önce iphone kullanıcısıydım bu hafta xperia z3 aldım ve inanılma derecede rahat ve güzel kullanımı var bence .
-
Müridler samsung harici pek güvenmediğim için samsung bakıyorum. Anlaşılan dolarla birlikte seçenekler iyice daralmış...
-
Hoca samsung dünyadaki tek telefon üreticisi değil. Alternatifleri değerlendir bence.
Mesela yaklaşık 2 senedir s4 kullanıyordum geçenlerde asus zenfone 2 ye geçtim mutluyum.
-
hocam git sıfır lenovo p70 al, 4000mAh bataryalı canavar gibi bir alet 850-900 lira arasında değişiyor fiyatı ama piyasada bulman zor ben iphone'um su aldıktan sonra bu aleti aldım bir sıkıtnısı olmadı tatmin ediyor performansıyla