Cep Telefonumuza Android İşletim Sistemi Yüklemek Mümkünmüdür?
-
bende samsung s5620 monte var acaba yükleyebilirmiyim? yada servisine götürsem yüklerler mi?
-
değildir.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
burakbet bunu yazdı:
nokia s40 telefonlara s60 yüklemek imkansızdı çünkü donanımsal olarak desteklemiyordu fakat bunlarda nasıl bilmiyorum takipteyim
-----------------------------iphoneye ve samsung ün bir modeline yüklemeyi başarmışlar
nokiada donanımsal tanımlama sorunu olur gibisinden yorumlar okudum
-----------------------------yüklemeyi başarmışlar da baktın mı nasıl çalışıyor diye :D
-
o6u2 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
burakbet bunu yazdı:
nokia s40 telefonlara s60 yüklemek imkansızdı çünkü donanımsal olarak desteklemiyordu fakat bunlarda nasıl bilmiyorum takipteyim
-----------------------------iphoneye ve samsung ün bir modeline yüklemeyi başarmışlar
nokiada donanımsal tanımlama sorunu olur gibisinden yorumlar okudum
-----------------------------yüklemeyi başarmışlar da baktın mı nasıl çalışıyor diye :D
-----------------------------samsung sorunsuzmuş iphoneyi bilmiyorum başka sitelerde okuduklarımı aktardım :D
-
up
-
Nokia ultra salak donanımına android yüklesen ne yazar ram işlemci yetmez pil sorunu vsvs. belki n8 e yüklenebilir eğer dosyaları nasıl atıp linux a geçicek orasıda meçhul
ama samsung öyle değil çoğu telefonunun donanımı android e geçişi mümkün kılıyor bkz wave serisi jet vsvs.
-
Pek Android e Benzememiş. Adam *#0000# yapsaydıda gösterseydi ya kameraya... Bende de 5800 var. Uzun Mücadele Ve ARaştırmalar Sonucu C6 ve N97Karışımı Bir Yazılım Attım. Şuan Mutluyum Huzurluyum :D
-
Bi android master olarak soyluyorum mumkun degil