Cep Telefonunda *' A Basıldıktan Sonra Çıkan P Ne İşe Yarıyor
-
amg bunu yazdı:
-----------------------------w ile p aynı işe yarıyorsa niye telefonda ikiside oluyor?
-----------------------------
Ayni telefonda ikisinin de oldugunu hic gormedim hocam. Mesela iphonelarda pause karakteri virgül. Telefondan telefona degisiyor yani. -
KrypT bunu yazdı:
amg bunu yazdı:
-----------------------------w ile p aynı işe yarıyorsa niye telefonda ikiside oluyor?
Ayni telefonda ikisinin de oldugunu hic gormedim hocam. Mesela iphonelarda pause karakteri virgül. Telefondan telefona degisiyor yani.
Hocam nokia larda * a 1 kere basarsan *, 2 kere basarsan +, 3 kere basarsan p, 4 kere basarsan w çıkyor. -
KrypT bunu yazdı:
amg bunu yazdı:
Ayni telefonda ikisinin de oldugunu hic gormedim hocam. Mesela iphonelarda pause karakteri virgül. Telefondan telefona degisiyor yani.
-----------------------------Var üstat bende samsung ve philips var ikisinde de hem p hemde w var, şöyle bir şey olabilirmi atıyorum p 5 saniye bekliyorsa w 10 saniye bekliyor gibi,
-
bende diyorum ne ise yariyo bu p mq. sonunda ogrendim heyoo!!!
-
Hmm ben ayni saniyordum degilmis hakkaten. W input bekliyormus. Yani 4440666w1 yazdiginda, 4440666 tuslaniyor sonra telefon sana soruyor gerisini de tuslayayim mi diye, tekrar arama tusuna basinca kalan kisim yani 1 tuslaniyormus. P bildigim kadariyla 2 sn bekliyor hocam.
-
Hep merak etmistim ne ise yaradigini, ogrenmis olduk.
-
ndmylmz bunu yazdı:
-----------------------------KrypT bunu yazdı:
-----------------------------pause
Mesela bir bankayı arıyorsun, numarası 4440666 olsun, müşteri temsilcisiyle görüşmek için 1'e basıyorsun normalde. Ama sen bu işlemi hep yapmak istemiyorsun, o yüzden bankanın numarasını 4440666p1 olarak kaydediyorsun, bu sayede önce 4440666 basılıyor sonra biraz bekleniyor sonra 1'e basılıyor. Eğer süre yeterince uzun değilse birden fazla p koyabiliyorsun; 4440666pppppppppp1 gibi.
-----------------------------İlk defa öğreniyorum ilginçmiş :)
-----------------------------zaten birşey ilk defa öğrenilir hocam:D 2. defa öğrenmek diye birşey yoktur :D
-
pwp yazıyoduk biz onlarla :(