Cep Telefonunda Massanger İçin?
-
arkadaşlar telefonum massanger programı için uygun bi telefon... programıda var. hangi hatta daha ucuza kullanabiliirim.vodafone i geçin. turkcell de nasıl oluyor bu olay. ne kadar kontor gerekiyor. turkcell hattını takınca direk oturum açabiliyormuyuz... ücretlendirmesi nasıl hele bi yardım edin
-
mrb..ya ben kullandım ama bi arkadaşım kullanıodu...yanı her girdğinde 1 kontörü gidiodu..trkcellde..ama sen yınede sağlam kaynaklardan bilgi edin:)
-
sağlam kaynaklardan edinelim bakalım :) sağlam kaynak ordaysna sağlam bilgiler verrr :)
-
:I
-
hocam agile msn kullanıyosan turkcell tak ben diğer hatların msn çalıştırdığını görmedim ztn wap ayarları izin vermedi bi türlü :) bi de kontör olayı senin yolladığın yazıya göre gidiyo 1 saat falan yazışarak takılırsan bi 7 kontör falan gidiyodu bizim telefonda senin msn programını bilmem :)
-
benim msn programı turbo msn ve ceptemsn iki tane yuklu. bilmiyorum ona göre bakıcam.. cunku internetin olmadıgı bi yere gideceğim.. internetten uzak ta kalamam... işlerim felan oluyo.. yazışmam gerekiyor... varsa öle tam olarak bilen bi writing yapsın
-
1 saati 4 kntr olması lazım bende var program ama hiç bakmadım kac gidiyodiye genelde 5 dkk giriyoru 1 kntr gidiyo :D
-
15 dakkası 1 kontur diyolardı ama ben giriyodum yarım saat falan dursam 5 6 kontur gidiyodu
ceptemsn di programın adı
turkcellmessenger var oda haftada 20 veya 25 kontur olması lazım sınırsız kullanabiliyon
benim bildigim bu kadar -
60kb/1knt
açık konusmak gerekirse sırf heves için giriyosan bi iki online den sonra hevesin kaçar bunun için istediğin messengeri kullan ama devamli giriyosan görüşmelerin varsa turkcell messenger kullan ama daha avantajlıydı ama kosullarını bilmiyorum bilgilerine
-
hepsini salla ben mig33 kullanıyorum günün her saati açık nerdeyse 2-3 kontör anca gidiyor önce mig33 web sitesine üye oluyorsun sonra prog yüklüyorsun daha sonra gelen kodu girip giriyorsun
-
saiLoRa bunu yazdı:
-----------------------------
hepsini salla ben mig33 kullanıyorum günün her saati açık nerdeyse 2-3 kontör anca gidiyor önce mig33 web sitesine üye oluyorsun sonra prog yüklüyorsun daha sonra gelen kodu girip giriyorsun
-----------------------------
hacı sen beni bi ekle ya :) bu ameleden bana haır yok :) msni pm ile kayıyom sana :P
ve belirtmek isterim konu basligı cok itici aq massanger ne amk :s
Toplam Hit: 4038 Toplam Mesaj: 14