Cep Telefonunda Massanger İçin?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oktaysecurity
    oktaysecurity's avatar
    Erkek
    arkadaşlar telefonum massanger programı için uygun bi telefon... programıda var. hangi hatta daha ucuza kullanabiliirim.vodafone i geçin. turkcell de nasıl oluyor bu olay. ne kadar kontor gerekiyor. turkcell hattını takınca direk oturum açabiliyormuyuz... ücretlendirmesi nasıl hele bi yardım edin

Sade Üye
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ed_a
    ed_a's avatar
    Dişi
    mrb..ya ben kullandım ama bi arkadaşım kullanıodu...yanı her girdğinde 1 kontörü gidiodu..trkcellde..ama sen yınede sağlam kaynaklardan bilgi edin:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oktaysecurity
    oktaysecurity's avatar
    Erkek
    sağlam kaynaklardan edinelim bakalım :) sağlam kaynak ordaysna sağlam bilgiler verrr :)

Sade Üye
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ed_a
    ed_a's avatar
    Dişi
    :I
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    hocam agile msn kullanıyosan turkcell tak ben diğer hatların msn çalıştırdığını görmedim ztn  wap ayarları izin vermedi bi türlü :) bi de kontör olayı senin yolladığın yazıya göre gidiyo 1 saat falan yazışarak takılırsan bi 7 kontör falan gidiyodu bizim telefonda senin msn programını bilmem :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oktaysecurity
    oktaysecurity's avatar
    Erkek
    benim msn programı turbo msn ve ceptemsn iki tane yuklu. bilmiyorum ona göre bakıcam.. cunku internetin olmadıgı bi yere gideceğim.. internetten uzak ta kalamam... işlerim felan oluyo.. yazışmam gerekiyor... varsa öle tam olarak bilen bi writing yapsın

Sade Üye
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek
    1 saati 4 kntr olması lazım bende var program ama hiç bakmadım kac gidiyodiye genelde 5 dkk giriyoru 1 kntr gidiyo :D

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek
    15 dakkası 1 kontur diyolardı ama ben giriyodum yarım saat falan dursam 5 6  kontur gidiyodu 
    ceptemsn di programın adı

turkcellmessenger var  oda haftada 20 veya 25 kontur olması lazım sınırsız kullanabiliyon
    benim bildigim bu kadar

Hep kardeş olacak değiliz ya, yaşasın halkların sevgililiği...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek

60kb/1knt

açık konusmak gerekirse sırf heves için giriyosan bi iki online den sonra hevesin kaçar bunun için istediğin messengeri kullan ama devamli giriyosan görüşmelerin varsa turkcell messenger kullan ama daha avantajlıydı ama kosullarını bilmiyorum bilgilerine

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saiLoRa
    saiLoRa's avatar
    Erkek
    hepsini salla ben mig33 kullanıyorum günün her saati açık nerdeyse 2-3 kontör anca gidiyor önce mig33 web sitesine üye oluyorsun sonra prog yüklüyorsun daha sonra gelen kodu girip giriyorsun

ЅДGΘρД ҚΑζМ℮Я
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    saiLoRa bunu yazdı:
    -----------------------------
    hepsini salla ben mig33 kullanıyorum günün her saati açık nerdeyse 2-3 kontör anca gidiyor önce mig33 web sitesine üye oluyorsun sonra prog yüklüyorsun daha sonra gelen kodu girip giriyorsun
    -----------------------------
    hacı sen beni bi ekle ya :) bu  ameleden bana haır yok :) msni pm ile kayıyom sana :P

ve belirtmek isterim konu basligı cok itici aq  massanger ne amk :s

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
Toplam Hit: 4038 Toplam Mesaj: 14