folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Cep Telefonundan Veri Kurtarabilecek Olan ? [Ücretli]

Cep Telefonundan Veri Kurtarabilecek Olan ? [Ücretli]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocalar fotograflar ve  içinde ne varsa kurtarabilecek olan var mı Telefon Samsung not5. Telefonun camı kırılmış Telefonun yenisini göndereceklermiş kırılan telefondaki foto vs  şeylerin kaybolmasını istemiyoruz.

Nvidia tarafından 10/Kas/16 23:37 tarihinde düzenlenmiştir

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Premium.
    h2so4
    h2so4's avatar
    Erkek

Şunları bir deneyin hocam isterseniz

http://www.asoftech.com/articles/android-broken-screen-recovery.html

http://itechify.com/2015/09/07/how-to-recover-data-from-broken-note-5/

otg ile klavye bağlayıp denemek mantıklıymış bayağı, klavyeyi bağlayıp parolayı girin kilit açılınca zaten usb ile pc den alabilirsiniz fotoları falan.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

hafıa kartındakiler sıkıntısz da 

ben daha telefonun kendi hafızasını bu tür silinen dosyaları geri getirme programlarına çıkarılabilir bellek olarak gösteremedim.

yapabilsem 6600 var onda yapıcam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

Veri kurtarmayı Root yaptıktan sonra yapılır Necatibeyde çok yapmışlığım vardır 

Kırık ekrandan veri almayı ise Note5 ekranı toptancıdan alıp cihaz sökük halde iken ekranı monte etmeden istediğini yapabilirsin en azından ben öyle yapıyordum

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_todd
    by_todd's avatar
    Erkek

çeşitli uygulamalar var bu iş için. telefonun kendi hafızasındakileri kurtarmak için,

özelden ulaşın isterseniz. daha detaylı yardımcı olabilirim. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Açılın ben doktorum. 10 liraya Micro HDMI kablo alıyorsun hocam. Aha bundan ;

Sonra telefonu HDMI çıkışı olan led televizyona veya monitöre bağla. Hop telefonun ekranı gelsin. Fotoğraflarıda buluta yükleyip bilgisayardan indirebilirsin. 

mkyb tarafından 18/Kas/16 13:36 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    falcon bunu yazdı

Kırık ekrandan veri almayı ise Note5 ekranı toptancıdan alıp cihaz sökük halde iken ekranı monte etmeden istediğini yapabilirsin en azından ben öyle yapıyordum

balıkesir necatibey mi?

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DNA-X
    DNA-X's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Açılın ben doktorum. 10 liraya Micro HDMI kablo alıyorsun hocam. Aha bundan ;

Sonra telefonu HDMI çıkışı olan led televizyona veya monitöre bağla. Hop telefonun ekranı gelsin. Fotoğraflarıda buluta yükleyip bilgisayardan indirebilirsin. 

+1 

Bunu yazmak için girdim 

Hâla çömez.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delinetci
    Delinetci's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    falcon bunu yazdı

balıkesir necatibey mi?

Zannediyorum ki Ankara Necatibey

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar hepinize çok teşekkür ederim. Telefonu geri verdi verdi kuzen yeni telefon gelecek sizin yöntemleri deneyecektim. Lanet  olsun  diyip vermiş  servise... Güzel  şeyler  öğrendim konu  vcerimliydi benim açımdan :)

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Buda ders olsun Google Fotoğrafları veya başka bir bulut servisini kullansın. Giden anılar bi daha geri gelmez.

mkyb tarafından 18/Kas/16 18:30 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 2288 Toplam Mesaj: 13
not5 veri kurtarma