Cep Telefonundan Veri Kurtarabilecek Olan ? [Ücretli]
-
hocalar fotograflar ve içinde ne varsa kurtarabilecek olan var mı Telefon Samsung not5. Telefonun camı kırılmış Telefonun yenisini göndereceklermiş kırılan telefondaki foto vs şeylerin kaybolmasını istemiyoruz.
Nvidia tarafından 10/Kas/16 23:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Şunları bir deneyin hocam isterseniz
http://www.asoftech.com/articles/android-broken-screen-recovery.html
http://itechify.com/2015/09/07/how-to-recover-data-from-broken-note-5/
otg ile klavye bağlayıp denemek mantıklıymış bayağı, klavyeyi bağlayıp parolayı girin kilit açılınca zaten usb ile pc den alabilirsiniz fotoları falan.
-
hafıa kartındakiler sıkıntısz da
ben daha telefonun kendi hafızasını bu tür silinen dosyaları geri getirme programlarına çıkarılabilir bellek olarak gösteremedim.
yapabilsem 6600 var onda yapıcam
-
Veri kurtarmayı Root yaptıktan sonra yapılır Necatibeyde çok yapmışlığım vardır
Kırık ekrandan veri almayı ise Note5 ekranı toptancıdan alıp cihaz sökük halde iken ekranı monte etmeden istediğini yapabilirsin en azından ben öyle yapıyordum
-
çeşitli uygulamalar var bu iş için. telefonun kendi hafızasındakileri kurtarmak için,
özelden ulaşın isterseniz. daha detaylı yardımcı olabilirim.
-
Açılın ben doktorum. 10 liraya Micro HDMI kablo alıyorsun hocam. Aha bundan ;

Sonra telefonu HDMI çıkışı olan led televizyona veya monitöre bağla. Hop telefonun ekranı gelsin. Fotoğraflarıda buluta yükleyip bilgisayardan indirebilirsin.
mkyb tarafından 18/Kas/16 13:36 tarihinde düzenlenmiştir -
falcon bunu yazdı
Kırık ekrandan veri almayı ise Note5 ekranı toptancıdan alıp cihaz sökük halde iken ekranı monte etmeden istediğini yapabilirsin en azından ben öyle yapıyordum
balıkesir necatibey mi?
-
mkyb bunu yazdı
Açılın ben doktorum. 10 liraya Micro HDMI kablo alıyorsun hocam. Aha bundan ;

Sonra telefonu HDMI çıkışı olan led televizyona veya monitöre bağla. Hop telefonun ekranı gelsin. Fotoğraflarıda buluta yükleyip bilgisayardan indirebilirsin.
+1
Bunu yazmak için girdim
-
LynXMaSTeR bunu yazdıfalcon bunu yazdı
balıkesir necatibey mi?
Zannediyorum ki Ankara Necatibey
-
Hocalar hepinize çok teşekkür ederim. Telefonu geri verdi verdi kuzen yeni telefon gelecek sizin yöntemleri deneyecektim. Lanet olsun diyip vermiş servise... Güzel şeyler öğrendim konu vcerimliydi benim açımdan :)
-
Buda ders olsun Google Fotoğrafları veya başka bir bulut servisini kullansın. Giden anılar bi daha geri gelmez.
mkyb tarafından 18/Kas/16 18:30 tarihinde düzenlenmiştir