Cep Virüsü!?
-
yigiter bunu yazdı:
Caribe.sis ===> www34.brinkster.com/yigiter/sis.rar
peki bu caribe virüs mü yoksa trojan mı.. yani kendi makinemize mi kurcaz, yoksa kurbana mı yollucaz?? -
arkadaşlar gsm virusleri hala bi çok sorundan dolayı piyasaya yayılamadı enbuyuk sorrunlardan biri her telefonun işletim sistemi aynı olmadığı için markaya ozl artık ne isim verirler bilmem virus yazmaya çalışıyorlar mantığı şu kendi tel den bir duyduğum kadarıyla Bluetooth yoluyla cevreye yayarak daha once kendi tel virus oluştururken belirttiğiniz no lara msj falan atıyormuş tam olarak bende bilmiyorum sadece araştırıyorum zaten yakında burda yayınlayınca anlarsınız neyse kolay gelsin arkadaşlar
-
ilk önce cabir virüsünü kendi teline atcan tikat et kurmican galriye felan at biyere sonra fexplorer diye bi prog war onun la cabiri attın yeri bulcan cabirin uzantısını txt veya jpeg diye deiştir çünki sis uzantılarını yollayamassın sonra gönder istediine bakın fexplorerda eğer dosya hafıza kartındaysa e de tel haf. daysa c dedir bu arada diğer z ve d ye hiç girmesenizde olur ok? bu arada virüs olarak bildiim (telde) cabir mosguitos commander warrior skulls war bunlardan en tehlikesisi comm warriordur
-
alljah için ne yapacan
Toplam Hit: 4115 Toplam Mesaj: 15