Cepten ##002# Tuşlayın Boşuna Kontör Gitmesin :|
-
samurai bunu yazdı:
-----------------------------millet tamam şaçma sapan bi mail ama ##002# nedendir bilinmez avea ipnesinin iletmedigi mesajları yerine ilettiriyo ilk bu olayı yaptıgım da 60 tane mesaj gelmişti bana..ben denedim..aveada siz de deneyin.. oluyo valla..
-----------------------------
kardeş tamamen tesadüf olabilitesi nedir :| -
ya amk. madem öle bi teknik var o zaman turkcell vodofon avea ya yazık millet bedavaya konuşcak ya bi siktir git hocaya öle şey olur mu?
-
blue_leader bunu yazdı:
-----------------------------ya amk. madem öle bi teknik var o zaman turkcell vodofon avea ya yazık millet bedavaya konuşcak ya bi siktir git hocaya öle şey olur mu?
bazı arkadaşlar konunun başlığına göre yorum yapıyor, içeriği okumak gereksinimi duymuyor vay be Yurdum insanı :))) -
ATAT kardeşimin dediği gibi konuya bakıp da yorum yazmayın dostlar.içeriğe bakın nedir ?
1,5 KONTÖR işi hala komiğime gidiyor....
-
ebulmadi bunu yazdı:
-----------------------------ATAT kardeşimin dediği gibi konuya bakıp da yorum yazmayın dostlar.içeriğe bakın nedir ?
1,5 KONTÖR işi hala komiğime gidiyor....
bu sayısız nacizane arkadaşlaro gereken mertebelere ilettim :) Yakın da tahribat forum bölümünde varannnnn1 varannnnnnnnn2 diye görürsünüz :) -
atat bunu yazdı:
samurai bunu yazdı:
-----------------------------millet tamam şaçma sapan bi mail ama ##002# nedendir bilinmez avea ipnesinin iletmedigi mesajları yerine ilettiriyo ilk bu olayı yaptıgım da 60 tane mesaj gelmişti bana..ben denedim..aveada siz de deneyin.. oluyo valla..
kardeş tamamen tesadüf olabilitesi nedir :|
-----------------------------0% kim denediyse sonuç verdi.. : )