Cepten Tahribat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

ben hergun n95 8g ile giriyorum laptop alanakadarda devam

da sorun su

telefonlar rahat giriyorum herseyi rahat geziyorum am bir konulara cevap yazamiyorum bir bunu hallederseniz sevinirim hatla beraber internet aboneligide aldim aylik sabit ucret sorundegil yani net ama gel gorku yorum yazamiyorum

rene duy sesimizi

yeri geliyor aha buna guzel bir cevabim var diyorsun ama yazamiyorsunya icinde patliyor iste ozaman cok fena oluyor

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    evet ben yaptım kullanıyorumda catır  catır videolu anlatımda benim :)

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

be_cool bunu yazdı:
    -----------------------------

ben hergun n95 8g ile giriyorum laptop alanakadarda devam

da sorun su

telefonlar rahat giriyorum herseyi rahat geziyorum am bir konulara cevap yazamiyorum bir bunu hallederseniz sevinirim hatla beraber internet aboneligide aldim aylik sabit ucret sorundegil yani net ama gel gorku yorum yazamiyorum

rene duy sesimizi

yeri geliyor aha buna guzel bir cevabim var diyorsun ama yazamiyorsunya icinde patliyor iste ozaman cok fena oluyor

dostum ben ilk mesajı 2. meseajı p910i den attım, herhangi bi sorun olmadı. sanırım n95 le ilgili. ben p910i de operayla giriyorum herşey sorunsuz. üstteki menu bile sorunsuz çalışuyor, okadarını beklemiyordum ama gerçekten menu çalıştı ;) animasyonsuz ama;)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    bende netfront kullanıyorum n95e farklı bir browser kur sen hoca

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    P990İ ile wifi nin tadı ayrı be :P

Yapay zeka, zeka değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

ExcellencE bunu yazdı:
    P990İ ile wifi nin tadı ayrı be :P

elime para geçince p910i yi p990i ye yükseltecem zaten inşallah;) hatta istersen takas yapalım, ne dersin??

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    ozaman operayi deneyim menu filan hersey calisiyor ozel mesaj profile yorum filan hersey tamamda bir konulara yorum sorun yaratiyor ozaman bir operayi deniyelim sagolun bilgi icin

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

be_cool bunu yazdı:
    ozaman operayi deneyim menu filan hersey calisiyor ozel mesaj profile yorum filan hersey tamamda bir konulara yorum sorun yaratiyor ozaman bir operayi deniyelim sagolun bilgi icin

full screen yapıp, fit to screeni iptal edince bişeye benziyor. onuda söyliyimde,..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

5700 la avea üzerinden giriyoruz kontörleri bitirip çıkıyoruzzz...

bi hal çaresi yokmu ucuza kapatsak :D

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

abicim her seferinde niyetleniyorum yapayım die ama her seferinde birşey engel oluyor bana...

Site tek seferlik değil her bir sayfasını devamlı güncelliyoruz, o şekilde olduğunda her sayfada yaptığımız değişikliği öteki sayfadada yapmamız gerekcek...

yani atıyorum şimdi forumdisplayfolder.aspyi telefon için yeniden güncellediğimde, bu sayfada bi değişiklik yaptğıımızda ötekindede yapmak gerecek ve sorun cıkacak...

ama akşam deneyebilirim belki bakalım bi...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 4293 Toplam Mesaj: 34