Cepten Tahribata Yorum Gönderme Sorunu
-
banneri holy kaldırmış telden girenler içn. fazladan kb olmasın diye. ücret fazla olmasın diye
-
çözüm su hacılar...
yazı yazmak istediğiniz konuya cevaplaya bastıktan sonra karizmatik metin editörünü tıklayın o zaman yazarsınız...
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------
çözüm su hacılar...
yazı yazmak istediğiniz konuya cevaplaya bastıktan sonra karizmatik metin editörünü tıklayın o zaman yazarsınız...
Yine Olmuyor. Ayrıca Bannerin Altındaki Bölümler Hizmetler Hakkımızda Ve Üyelik Kısımları Da Görünmüyor ... -
Efendi bunu yazdı:
Ekerci bunu yazdı:
çözüm su hacılar...
Yine Olmuyor. Ayrıca Bannerin Altındaki Bölümler Hizmetler Hakkımızda Ve Üyelik Kısımları Da Görünmüyor ...
opera yükle telefona hacım..ne kullanıyorsun ? -
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------Efendi bunu yazdı:
Ekerci bunu yazdı:
çözüm su hacılar...
Yine Olmuyor. Ayrıca Bannerin Altındaki Bölümler Hizmetler Hakkımızda Ve Üyelik Kısımları Da Görünmüyor ...
opera yükle telefona hacım..ne kullanıyorsun ?
-----------------------------Samsung Mobile Browser. Deneyelim Bakalım ...
-
opera ile gönderebiliyorum ben. iphone/ipod touch içinde opera mini var zaten..
-
Opera kullanın opera :D Operada sorun yok :)
Holy de "Opera Mobile emulator" kullansin gelistiriciler icin mobile emulatoru :p nasil gozuktugune bakarak kodlar :p -
Operayı indirdim telefona. yazma işini hallettik ama Bölümler-hizmetler-uyelik kısmı yok
-
Efendi bunu yazdı:
Operayı indirdim telefona. yazma işini hallettik ama Bölümler-hizmetler-uyelik kısmı yok
Holy de "Opera Mobile emulator" kullansin gelistiriciler icin mobile emulatoru :p nasil gozuktugune bakarak kodlar :p -
Efendi bunu yazdı:
-----------------------------o bütün mobil cihazlarda gözükmüyor. heralde banner ile aynı asp dosyasındaydı o kısım. holy veya rene kaldırmış direk o sayfayı.