Cepten TBT
-
hattın aveaysa 20dk sonra düşer sen merak etme 200kb 1 knt diye hatırlıyorum knt gitmiyo sanma sonra üzülürsün
-
Yav kontörüm 52 iydi hala 52 degişen hiçbir şey yok hat turkcell login oldum 5 dakika faln bekledim
-
kb başına kontör gider.. sanırıms ende de kb tamamlanmayınca yarım knt gitmiş bu sebeple kontör gitmemiş gibi görünüyor.. ya şu tbtyi wap uyumlu yapsak o kadar zor bi iş değil yav..
-
ir2 bunu yazdı:
----------------------------- ben hergün giriyorum (: ama benimkine telefon denmez ppc (pocket pc) wirelessden giriom hemde parada yazmıo (: -----------------------------eh tabiki para yazmaz, evindeki wireless agina baglanirsan. Bendede bir ara n80 vardi wireless ile giriyordum, cok güzeldi. yani telefonda gezilebiliyor, mesaj yazilabiliyor
-
bi ara benim arkdasın turkcell hattında -20 kontor warken arayıp mesaj falan atabiliodu:S sonra kontor yukleyınce 80 kontor birden inmişti. veresiyeye yazmış turkcell
-
ir2 bunu yazdı:
----------------------------- ben hergün giriyorum (: ama benimkine telefon denmez ppc (pocket pc) wirelessden giriom hemde parada yazmıo (: -----------------------------ınsan tikky olmasın :P:P
-
ir2 hangi ppc var sende?
Toplam Hit: 2471 Toplam Mesaj: 18