Cepteteb Ulaşım Kampanyasında Yardımcı Olacak...
-
Mürid(e)ler merhaba, acaba ceptetep ulaşım kampanyasında yardımcı olacak hayırsever var mı? Babam için Ankara'ya gidiş-dönüş bileti almam gerekiyor. Cepteteb başvurmama rağmen vermedi. Bu konuda yardımcı olunursa çok minnettar kalırım.
-
hocam bende cepte teb varda hiç kullanmadım 1 sene oldu nerdeyse nasıl şaapıoz yapablirsem yapayim ?
-
PanxeR bunu yazdı
hocam bende cepte teb varda hiç kullanmadım 1 sene oldu nerdeyse nasıl şaapıoz yapablirsem yapayim ?
Valla hocam olursa çok iyi olur. Cepteteb kredi kartında geçerli yalnız. Sizinki banka kartı mı? Kredi kartı mı? :)
-
absconder bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Valla hocam olursa çok iyi olur. Cepteteb kredi kartında geçerli yalnız. Sizinki banka kartı mı? Kredi kartı mı? :)
bendeki banka kartıymış hocam
-
PanxeR bunu yazdıabsconder bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
bendeki banka kartıymış hocam
Saolun hocam gene de. Yok mu yardımcı olacak?
-
banka kartı mı kredi kartı mı nerden anlıyoruz =D
-
glaurung bunu yazdı
Kredi kartında çip olur, banka kartında olmaz hocam. :D
-
Uçakla gidecekse indirim sağlayabilirim
-
Ksiezyc bunu yazdı
Uçakla gidecekse indirim sağlayabilirim
Hocam uçak ankara otogara uzak mıymış neymiş o yüzden uçak istemiyor. :(
-
Hâlâ yardımlarınızı beklemekteyim. Bu konuda yardımcı birisi olursa çok sevinirim.
-
absconder bunu yazdıglaurung bunu yazdı
Kredi kartında çip olur, banka kartında olmaz hocam. :D
benimki de o zaman banka kartı üzgünüm =D