Çernobil Gezgini (Mukemmel Kalite Resimler Ve Mükemmel Foto Yorumları)
-
Hadi ya yıllardır bir yalanı yaşıyormuşum :B
-
-----------------------------hocam o zamanın teknolojisiyle şimdi teknoloji arasında farklar var.ayrıca zaten 4 bi yan nükleer tesisle dolu sanki onlara bi şey olsa bize olmicak :S bizde olup olmaması tehlikeli olmaz riski arttırır sadece.
-----------------------------Yalnız hocam maluk ülke Türkiye olunca binbir türlü bela war Türkiyede teror vs vs resmen açık adres göstermek oluor bana göre bi ar açok araştırmştım atık yakıtları 25 yıl kadar haznelerde saklamak gerkior ama Türkiye de o kdr bol arazi nerdee :=)
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
hocam sen bu ülkede nükleer santral açıldğında olacakları bilsen terörün kalmayacağını bilsen bunları söylemezsin :)
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
hocam sen bu ülkede nükleer santral açıldğında olacakları bilsen terörün kalmayacağını bilsen bunları söylemezsin :)
-----------------------------Bilyom çok faydalı ama ülkemiz ki daha yolu yaprken bile zorlanan bi ülke onun kontrolü yönetimi ama saqlık olsn bu bnm kendi görüşüm bildiğim kadarıyla TÜrkiye Atom Enerjisi de kurulmasını istemio daha erken görüşünde die biliom
-
Yenilenebilir enerji kaynaklarının suyu çıktı ya hala insanlar nükleer nükleer diye yırtınıyorlar. anlamak zor
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------beraber gidelim bro :W sonra gelip kemoterapi alalım :W
-
Helyum, gerçekten çok iyi bir site, çok teşekkür ederim.
-
up
-
Teşekkürler...
-
Helyum bunu yazdı:
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------beraber gidelim bro :W sonra gelip kemoterapi alalım :W
-----------------------------Ben Ukrayna'ya gitsem Pripryat'ta falan takılır mıyım bilmiyorum ama gidelim :B