Ceset Yıkama Olayı?!
-
Geyik değildir dini bir konudur meraktır taşak geçilmezdir :)
Her müslüman kişi öldükten sonra son defa yıkanır bildiğiniz üzre. Rahmetli erkekse erkekler yıkar, kadınsa kadınlar tarafından yıkanır. Ama fakat aklıma bu hususta bir husus takıldı.
Bülent ERSOY öldükten sonra kim tarafından yıkanacaktır?
mantıklı cevaplarınızı bekliyorum :)
islamic_force diye bi üstadım vardı bi aralar şimdi o olaydı verirdi cevabı :( -
fatihürek yıkıcak dicemde taşak geçio gibi olcak o yüzdn demorum;)kadın yıkar giibi gelio banada..
-
Kadın yıkar bence sonuçta estetikte olsa bir amı vardır
-
Kadınlar yıkar diye düşünüyorum :S Sonuçta estetikle falan kadın biçimine sokmuş kendini :S
-
kadın olmayı seçmiş pembe nufus cüzdanınıda almış alet edevatta gitmiş nasıl olsa... kadın yıkar.. günahı onun boynuna gittiği yerde verir hesabını..
-
ya şimdi zaten onu dinen erkek kabul ederiz ama erkek yıkasa abdesti kaçar yıkayamaz:D
hadi vücudu kadın diye kadınlar yıkasa erkek olarak yaratılmış brini kadınların yıkaması da doğu değil....
gerçekten çok ilginç soru ama ben din kültürü öğretmenimize sorayım hoş olur:D
-
cinsiyet değişmiş kadın olmus demi abü malafatta yok demekki karı yıkıcak
-
Din görevlisinin el kitabı diye bi kitap var mevlüt özcan'ın yazdığı.orda okuduğum kadarıyla Allah'ın sana verdiği cinsiyeti değişirsen dinden çıkmış sayılırsın.hatta kuranı kerimden alıntılar flan da vardı.
bu kişiler ölürse dağda bayırda bi yerde cenaze namazı kılınmadan tepe üstü gömülürler diyor kitapta.yani bu gerizekalının yıkanmasına flan gerek yok direk göm gitsin.
he ölünce illada yıkanıcaksa kimsede bu yaratığı yıkamak istemez bunuda belirtim :) -
onun cesedinin yıkanması caiz deildir. beyaz hocaya bi sor istersen. kokainman +1
-
en ayrıntılı cevap kokoştan geldi sağol hacı
-
kimse yıkamazsa ben yıkarım :))))))
Toplam Hit: 8882 Toplam Mesaj: 32