Çeşitli Bir Kaç Soru
-
theagartaman bunu yazdıokçuluk ile ilgili malzemeler türkiyede üretilmiyor. amerikada bir şirket üretiyor.(profesyonel yaylar bunlar) makaralı yaylar 2 milyar çivarında klasik yaylar 1 milyar falan piyasada ucuz çin malları var sakın alma 100 metre bille ok atamıyor ve kısa zamanda bozuluyir. ok almak yerine okçuluk kulübüne yazıl beleş yay veriyorlar yarışmalardaki masraflarıda okçulul federasyonu karşılıyor.
paşam istte okçuluk diye 1 şey görmedim avrupa yakasında ben
-
Zeytun-i bunu yazdıtheagartaman bunu yazdı
okçuluk ile ilgili malzemeler türkiyede üretilmiyor. amerikada bir şirket üretiyor.(profesyonel yaylar bunlar) makaralı yaylar 2 milyar çivarında klasik yaylar 1 milyar falan piyasada ucuz çin malları var sakın alma 100 metre bille ok atamıyor ve kısa zamanda bozuluyir. ok almak yerine okçuluk kulübüne yazıl beleş yay veriyorlar yarışmalardaki masraflarıda okçulul federasyonu karşılıyor.
"Theholiqan" isimli mürit profesyonel okçu ben söylerim ona bir ara sana pm atar konuşursunuz. -
theagartaman bunu yazdıZeytun-i bunu yazdıtheagartaman bunu yazdı
okçuluk ile ilgili malzemeler türkiyede üretilmiyor. amerikada bir şirket üretiyor.(profesyonel yaylar bunlar) makaralı yaylar 2 milyar çivarında klasik yaylar 1 milyar falan piyasada ucuz çin malları var sakın alma 100 metre bille ok atamıyor ve kısa zamanda bozuluyir. ok almak yerine okçuluk kulübüne yazıl beleş yay veriyorlar yarışmalardaki masraflarıda okçulul federasyonu karşılıyor.
"Theholiqan" isimli mürit profesyonel okçu ben söylerim ona bir ara sana pm atar konuşursunuz.Zahmet olacak ama :|
Toplam Hit: 1350 Toplam Mesaj: 14