Çevik Kuvvetten Hiphop
-
çakutta(çevik kuvvet arama kurtarma - gaz atanlar siyah elbiseli olanlar) yapmış bu parçayı benim hoşuma gitti sizce nasıl ?
-
güzel olmuş =)
-
çevik kuvvet ten "rap" demek istedin galiba...
bu arada evet güzel olmuş ama hiphop ile rap birbirinie karıştırılmamalı!!!
-
lyricalist bunu yazdı:
-----------------------------çevik kuvvet ten "rap" demek istedin galiba...
bu arada evet güzel olmuş ama hiphop ile rap birbirinie karıştırılmamalı!!! <------ Look Here
-----------------------------nasılda kızdırmıssın adamı birdaha karıstırma müzk tarzlarını valla bi ünlem işareti daha koyarsa kafan gzün kırılır Mazallah :)
-
Codißody bunu yazdı:
-----------------------------
lyricalist bunu yazdı:
bu arada evet güzel olmuş ama hiphop ile rap birbirinie karıştırılmamalı!!! <------ Look Here
-----------------------------nasılda kızdırmıssın adamı birdaha karıstırma müzk tarzlarını valla bi ünlem işareti daha koyarsa kafan gzün kırılır Mazallah :)
-----------------------------:)
sende karıştırıyorsun kardeş
müzik tarzları değil!!!(!) ;)
-
hahha ünlemlere bak bende istiyomm... (((:
Edit: ayrıca sağlam olmuşş acık küfür olsa içinde erman'a benzicek (((:
-
bu arada unuttuğum bir notka daha var, çevik kuvvetten deyince insanlar çevik kuvvetin çıkardığını sanacak. parça sat5 ye aittir. :)
-
Codißody bunu yazdı:
-----------------------------
lyricalist bunu yazdı:
-----------------------------ben bu admi sewmedim ortalıgı kızıştırmaya calişmis ....
-
lyricalist bunu yazdı:
bu arada evet güzel olmuş ama hiphop ile rap birbirinie karıştırılmamalı!!!
-----------------------------tamam sen sakin ol:D
parça çevik kuvvete ait arkadaşım sat5 le falan alakası yok bildiğimiz çevik kuvvete
-
güzel olmuş
-
güzelde bu sarkıyı sat5 ekiplerimi söylemiş acaba?