Çeviri Konusunda İhtiyacım Var
-
Arkadaşlar konuyu nereye açacağıma karar veremedim iyi ingilizce bilen bir mürid bana yardımcı olabilir çok acil şekilde lazım oldu. =) yardım edicek arkadaş pm atarsa detaylari anlata bilirim
ödev değil konuyu nereye açacağıma karar veremedim
-
şunu yapmayın artık yavs..gönder buraya herkes baksın.konuyu bilmeden nası yardımcı olalım hacı sana ?
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------şunu yapmayın artık yavs..gönder buraya herkes baksın.konuyu bilmeden nası yardımcı olalım hacı sana ?
-----------------------------hocam ticket atmam gerekiyor bir konu için 5 satirlik bişi ve uğraşılcak bişi =) bu kadar
-
hocam yaz buraya ben yapabilirsem çeviririm.çünkü konu atıorm uzay mühendisliğidir o zmn yok derim ama konu bildiğim bişidir tmm derim.at buraya yapacak adam illa çıkar
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------hocam yaz buraya ben yapabilirsem çeviririm.çünkü konu atıorm uzay mühendisliğidir o zmn yok derim ama konu bildiğim bişidir tmm derim.at buraya yapacak adam illa çıkar
----------------------------- -
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------hocam yaz buraya ben yapabilirsem çeviririm.çünkü konu atıorm uzay mühendisliğidir o zmn yok derim ama konu bildiğim bişidir tmm derim.at buraya yapacak adam illa çıkar
-----------------------------hocam ödevle ilgi değil işte oyunda atmam gereken bişi yazıyım istersen bana şunu çevir
Sayin C.A yönetimi
2010 yılında kapatılan bodrum adlı hesabımın tekrar açılması için size bu ticketi atiyorum, ban yiyen karakterimin bulunduğu E-posta adresine kod gelmişti ve o kodu girdiğimde karakterim kökten silindi 0 dan id pass üzerine ayni şekil karakterimi geri getirme şansımız var mi çünki 350 dolar değerinde nx alınmışti sizden bu yardımı bekliyorum şimdiden teşekkürler
karakterimin Adı : Bodrum
karakterimin bulunduğu idd pass
idd : panxers
mail adress: tyfn.panxer@gmail.com
http://en.combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Community/Profile&NickName=bodrum
-
çevirebilecek bir arkadaşımız var mı acaba
-
DOTA da Cheat engine ile hile yaparken combat arms a girmişim , oyunun anti cheat i de rapor etmiş
Combatta her hangibi bir hile kullanılmamıştır program sadece arka planda açık kalmıştır. (EKLENMESI GEREK TERCÜMEYE)
-
MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------hocam ödevle ilgi değil işte oyunda atmam gereken bişi yazıyım istersen bana şunu çevir
Sayin C.A yönetimi
2010 yılında kapatılan bodrum adlı hesabımın tekrar açılması için size bu ticketi atiyorum, ban yiyen karakterimin bulunduğu E-posta adresine kod gelmişti ve o kodu girdiğimde karakterim kökten silindi 0 dan id pass üzerine ayni şekil karakterimi geri getirme şansımız var mi çünki 350 dolar değerinde nx alınmışti sizden bu yardımı bekliyorum şimdiden teşekkürler
http://en.combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Community/Profile&NickName=bodrum
-----------------------------Dear C.A
i want to activate my account again which name is Bodrum.i send this ticket to activate my account.there was code in my email which mail has a code from you and when i entered my code ,it made my account to delete.can you help me i wish to have thee same account in my same id and password.because i bought nx around 350 dollars.im waiting for your help.
my caracter name is Bodrumkarakterimin bulundugu id pass burai baskasi cevirsin
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------Ekerci bunu yazdı:
Sayin C.A yönetimi
-----------------------------Dear C.A
i want to activate my account again which name is Bodrum.i send this ticket to activate my account.there was code in my email which mail has a code from you and when i entered my code ,it made my account to delete.can you help me i wish to have thee same account in my same id and password.because i bought nx around 350 dollars.im waiting for your help.
my caracter name is Bodrumkarakterimin bulundugu id pass burai baskasi cevirsin
-----------------------------hocam çok teşekkür ederim panxerin yazdığınıda ekleme şansımız var mı acaba
-
Dear C.A stuff,
I send this ticket for informing you about my account whose nick was bodrum and which was deactivated by your staff in 2010.A code was received to my e-mail adress and when I typed the code,I have seen that my character was completely deleted.If you have a chance to bring back my character please inform me,because I had nx which its value was 350$.I am expecting your help and answer,thank you now for all what you will do,
name of my character: Bodrum
ID of my character :pass
idd :
my e-mail adress :tyfn.panxer@gmail.com
Note: I was cheating by using Cheat Engine not in Combat arms,but in Dota and anti cheat program of the game has reported this issue. I want to restate
that I have not used any cheats on the Combat arms,program was working at the background for Dota,not for the Combat arms.
http://en.combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Com
Sen gereken duzenlemeyi yaparsin bilgiler kisminda.Kolay gele.
Edit:Istedigin notu da ekledim.