Çeviri Yapıcak Aranıyor
-
ben arkadaslık sitesi actım scriptin güzel ama inglizce ceviri yapıcak bi aradas arıyorum anlasam oturup yaıcam ama 1 dosya sadece ilginen arkadaslar bi yardım elinizi atsanız % biri ceyregini biri ceyregini derken biter yapan arkadaslardan istiyen olursa sitede yetkide veririm sunu bitirelim yeter
dosyayı cevirmek istiyen olursa atıcam
-
aloryan şu ara öss maratonundayım vaktim olsa seve seve mürid kardeşim script güzel çeviiri yapıldıktan sonra yetki işide harika sitede yapan olur fazla zamanda almaz
bence bi çeviriye hemde uzun da deil yetki işini kaçırmayın derim
-
McAkrepp@hotmail.com / ekle.
-
ekledim ama kabul etsene
-
Beyler bu biraz uzunmuş =), tek başıma çevirmek çok vaktimi alır ki, bende öss'de hat trick yapmış biri olarak öss kasmaya devam ediyorum..
bi ara TbT çeviri team kurulsun olayı vardı, o olayı destekleyenler gelsin, bi el birliği yapalımda adamın işi görülsün =),hem belkin Çeviri Team'inde temeli atılmış olur böylelikle =)
-
peki pm atiyorum
-
noel baba çeviri team kursak harika olur aloryanın işini halledelim ilk işimiz olsun
-
Hocam dosyayı yayınlasan da herkes baksa, böylece isteyen ucundan tutar bir şeyler yapar. Böyle msn dir, pm dir uğraşmamış olur kimse.
-
Dosyası budur: http://rapidshare.com/files/67383408/lang-English.rar
-
5095 satır mı ben hayal mi gördüm (:
-
aynen öle, vazcaydım dicem ama denmiyo işte amK :D