Çeviri Yapıcak Aranıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

ben arkadaslık sitesi actım scriptin güzel ama inglizce ceviri yapıcak bi aradas arıyorum anlasam oturup yaıcam ama 1 dosya sadece ilginen arkadaslar bi yardım elinizi atsanız % biri ceyregini biri ceyregini derken biter  yapan arkadaslardan istiyen olursa sitede yetkide veririm sunu bitirelim yeter

dosyayı cevirmek istiyen olursa atıcam 

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek

aloryan şu ara öss maratonundayım vaktim olsa seve seve mürid kardeşim script güzel çeviiri yapıldıktan sonra yetki işide harika sitede yapan olur fazla zamanda almaz

bence bi çeviriye hemde uzun da deil yetki işini kaçırmayın derim

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    McAkrepp@hotmail.com / ekle.

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek
    ekledim ama kabul etsene

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Beyler bu biraz uzunmuş =), tek başıma çevirmek çok vaktimi alır ki, bende öss'de hat trick yapmış biri olarak öss kasmaya devam ediyorum..
    bi ara TbT çeviri team kurulsun olayı vardı, o olayı destekleyenler gelsin, bi el birliği yapalımda adamın işi görülsün =),

hem belkin Çeviri Team'inde temeli atılmış olur böylelikle =)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spitfire_1905
    spitfire_1905's avatar
    Erkek

peki pm atiyorum

null
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    noel baba çeviri team kursak harika olur aloryanın işini halledelim ilk işimiz olsun

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek
    Hocam dosyayı yayınlasan da herkes baksa, böylece isteyen ucundan tutar bir şeyler yapar. Böyle msn dir, pm dir uğraşmamış olur kimse.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Dosyası budur:  http://rapidshare.com/files/67383408/lang-English.rar

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek
    5095 satır mı ben hayal mi gördüm (:
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    aynen öle, vazcaydım dicem ama denmiyo işte amK :D

Toplam Hit: 5214 Toplam Mesaj: 22