Çevre Temizlik Vergisine 100% Zam
-
Daha da ilginç olanı köylerden çöp vergisi alınacakmış :)
Çevre Temizlik Vergisi’ne zam geliyor. İmar Kanunu Tasarısı’na göre vergi 45 kuruşa çıkacak. Çöp vergisi, üniversite ve köylerden de alınacak
Kaynak & Detay : bigpara.com
-
bknz :
dolar: 2,38tl
euro:2,97tl
malüm seçimler gelio para lazım .
pendik belediyesi emlak vergilerine %30 la % 800 zam yapıldığını söylemişti .
-
Dogalgazada bi anda 33 tl yaptilar en son :)
(Z)amina koduklarim .
-
Amerika şu an bize baskı yapıyor dolar artışla, neyse ki cumhurbaşkanımız sağlam duruşuyla bu tehditlere göz açmıyor, bu paralellerin inlerine inadına giriyor. O fiyat değişiklikleriyle etkilenen, bozulan eski türkiye'yi unutun artık yeni Türkiye var, birşey olmaz öderiz nolacak herkesin elinde son model akıllı telefon var 3 kuruş da devlete ödesek nolur.
-
orospu çocuklarının aldığı vergi yetmiyor muymuş. bu geçen ayın faturası bu ay 16 lira su bedeli geldi gerisi vergi fatura tutarı hop 34 lira oldu bunu 1 hafta geç yatır 1 2 lirada ordan aldılar mı tamamdır
edit:foto büyük çıkmış mobilden girenler sövmesin

adeleks tarafından 15/Ara/14 23:48 tarihinde düzenlenmiştir -
zamlara alıştık onda sıkıntı yok artık doğal geliyor :) olmadığı gün bir sıkıntı var acaba buna neden zam gelmedi diye soruyoruz ama buradaki dikkat çekmek istediğim şey ne zaman köylerden çöp toplamaya başladılarda çöp vergisi alacaklar merak ettiğim nokta

-
XpertVision bunu yazdı
Amerika şu an bize baskı yapıyor dolar artışla, neyse ki cumhurbaşkanımız sağlam duruşuyla bu tehditlere göz açmıyor, bu paralellerin inlerine inadına giriyor. O fiyat değişiklikleriyle etkilenen, bozulan eski türkiye'yi unutun artık yeni Türkiye var, birşey olmaz öderiz nolacak herkesin elinde son model akıllı telefon var 3 kuruş da devlete ödesek nolur.
Görende herşey denge noktasında refah düzeyindeyiz de vergi için cimri gibi laf yapıyoruz sanacak ha :)
-
rusya devlete %6 indirim yapıyor, bizim bakan diyor ki zaten zararına veriyoduk indirim beklemeyin. üstüne bir de zam geliyor.
-
Euro 3 tl
dolar 2.5tl
bu ne demek ?
senin paran değer kaybediyor demek
ekonomik kriz demek ?
işte bu noktalar milletimiz uyanması lazım
TRT1 bakın ertuğrul dizinden sonra filinta diye osmanlı polisiyesi var
haber7 osmanlı haberleri
Akp biri kızlar erkekler ayrı okutursun diye öneri attı bakıyorlar milletin tansiyonuna
Kpss sıkandaları diyanet işlerinin arabası felan filan
Normalde siyaset felan filan yapmam banane benim cebime girmez aynı şekilde futbolda
ama artık zoruma gidiyor kaldıki ben bu partiye o verdim bu kadar vebal benim boynuma
ben gözümü açtım sizde açın
özellikle sınav öğrencisi olan kardeşi okuyan eden arkadaşlar için
seneye dershane kalkarsa sınav sistemi mezunlara yer etmiyorlar ?
kaç haber okudum kaç makale milli eğitimde hep lise düzeyi sınav değişimi var mezun öğrenci diye birşey yok .
ben belki param olur hadi gider okurum ya benim kuzenim.kız köpek gibi çalışıyor ama son senesi okul dershaneye göndermemek için baskı yapıyor izin vermiyor bu kız bu sene kazanmasa seneye ne yapacak ?
etüt merkezleri özel ders merkezleri açıldı 7 milyar aylıktan başlıyor. ben bu sene dershaneye 1.5 milyara kaydoldum . yazık değilmi insanlara oyuncak maymun ettiniz akşam akıllarına geleni sabah uyguluyorlar bir bak senin okulun sistemin öğrenci buna uygunmu
Devlet bir odadan yürütürmez tek kafadan yürütürmez .
ohh rahatladım ya yarısın sildim. uyuyabilirim artık iyi geceler
morali bozulan olursa
http://www.youtube.com/watch?v=izMzGGpggwE
Atakan tarafından 15/Ara/14 23:45 tarihinde düzenlenmiştir -
white house nin elektrik su parasını kim ödeyecekti sanıyorsunuz
% 3 zamla ekmek yerine pasta yiyen canikolar -
ama chp ama mhp
akp yol felan yaptı işe hastane felan
aklıma başka bişey gelmedi