folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çevremiz İçin Mi Yaşıyoruz Gerçekten

Çevremiz İçin Mi Yaşıyoruz Gerçekten

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sokarfeys
    Sokarfeys's avatar
    Erkek

konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum, eğer yanlışsa özür dilerim

mevzuya gelecek olursak bir süredir yaşadığım olaylar silsilesini anlatayım, okula gitmeden önce koltuktan kalkmaya erinen gökten altın yağsa kalkıp toplamayan biriydim, ailem insanlar tembelliğimi ve umursamazlığımı anlatıp duruyordu sonra okula gittim ve birşeyler yapmak zorunda olduğumu farkettim çünkü bir iş bölümü vardı

bu arada düşüncesi olgun, kendisi derin adamlarla tanıştım kaldı ki benim bu siteye kaydolmamı sağlayan beni tahribatla tanıştıran Fatih olmuştur. adam dengesiz ama çok derindi ya ufkumun açılmasını sağladı bazen çay demler kar yağarken ayaklarımızı kalorifer peteğine dolayıp saatlerce ortada bir konu yokken konuşurduk ve ben bu sohbetler sırasında ne kadar boş bir adam olduğumu anladım olaya sadece fatih için bakmıyorum gerçekten de hiç bir işin ucundan tutmamış, baba parasıyla hava atan con con bir zibidiymişim bana bunu farkettirdiği için HannibALgan'a büyük bir teşekkür borçluyum 

şimdi çalışıyorum, kitapları yercesine okuyorum ve dini anlamda artık daha tutarlı biriyim, inanmanın bu kadar huzur vereceğini bilmiyordum 

eskisi gibi saçma sapan işler yapmadığımdanmıdır nedir artık yine çevremde ki insanların tüm bakışları yine bende artık rock barlara gitmiyorum alkol almıyorum diye pür dikkat bana bakan insanlarla karşılaşıyorum 

sürekli bu kadar gençsin neden hayatını karartıyorsun diyorlar

sorarım alkol almamak hayat karartmakmıdır? 3 senede fatih 5, ben 3 kez alkol komasına girdik sonuç ne? kocaman bir 0 

karı kızla eskisi gibi takılmıyorum bu mudur hayatın kararması? bu zamana kadar birlikte olduklarımın vebalini nasıl öderim diye düşünüyorum sadece, 2 dakikalık zevk uğruna artık iç huzurumu ve maneviyatımı bozamam

işte bu sebeplerden ötürü arkadaşım dediklerim birer ikişer uzaklaştı benden ama bende manevi olarak benden daha sağlam karakterli insanlarla oturup kalkıyorum ama görüyorum ki ailemizde olsun, arkadaşlarımızda veya herhangi bir sosyal ortamda olsun yaptıı hatadan dönmek isteyenlere resmen bir linç kampanyası başlıyor

insanın da aklına geliyor ''çevrem için mi yaşadım-yaşıyorum?'' siz ne düşünüyorsunuz hayat bu kadar kısayken ve gırtlağıma kadar batmışken pisliğe insanlar neden daha da o pisliğe bulaştırmaya çalışır, madem öyle çevremiz ne kadar sahi?

neyse bende soru çok sizde ki cevapları alayım

İşimi bitirmek için koca bir ordu lazım!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jon6
    jon6's avatar
    Erkek

ben de tam aksine senin değişmeden önceki halin oldum olucam, git geller yaşıyorum, ne zaman olur bilmiyorum ama olacağına inanıyorum.

Bu saydıkların, inanmak, alkol almamak vs.Bunlar da bana huzur vermemeye başladı, aksine daraltıyor artık beni şu saydığın değerler.Hatta biraz daha zorlarsan nefret bile çıkabilir içimden.

Geçmişte yaptığın şeyleri değiştirmişssin, çünkü sana faydası olduğunu gördün, bir nevi çevren için değil, bu sefer kendin için yaptın her şeyi.Zaten mutlu olduysan bunda sorun yoktur, belki ben de senin geçmişte yaptıkllarını yaparsam mutluluğa erişirim.

çünkü insan ister istemez şu soruyu soruyor kendine, biz yapmadık da ne oldu ? aksine hep zararını gördüm, başka da bir şey olmadı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sokarfeys
    Sokarfeys's avatar
    Erkek

pirax bunu yazdı:
    -----------------------------

ben de tam aksine senin değişmeden önceki halin oldum olucam, git geller yaşıyorum, ne zaman olur bilmiyorum ama olacağına inanıyorum.

Bu saydıkların, inanmak, alkol almamak vs.Bunlar da bana huzur vermemeye başladı, aksine daraltıyor artık beni şu saydığın değerler.Hatta biraz daha zorlarsan nefret bile çıkabilir içimden.

Geçmişte yaptığın şeyleri değiştirmişssin, çünkü sana faydası olduğunu gördün, bir nevi çevren için değil, bu sefer kendin için yaptın her şeyi.Zaten mutlu olduysan bunda sorun yoktur, belki ben de senin geçmişte yaptıkllarını yaparsam mutluluğa erişirim.

çünkü insan ister istemez şu soruyu soruyor kendine, biz yapmadık da ne oldu ? aksine hep zararını gördüm, başka da bir şey olmadı

ben yapmadım da ne oldu dersen zararlı çıkarsın kardeşim, çünkü şuan gündemde olan insanlar gibi laylaylom yaşamadım da ne oldu dersen sana şunu sorarım; bir rüya görüyorsun uykunda, rüyada ki bazı saçma sapan şeylerden ötürü de rüya olduğunu bal gibi biliyorsun ve rüyada sarışınla yiyiştim esmerle yiyişseydim ne olacaktı gibi bir soru soruyorsun. cevap basit sonuçta uyanacaktın, hadisde geçer ya insanlar uyurlar ve öldüklerinde uyanırlar burda batıni olarak uyanmaktan bahsedilir uyanacağını bildiğin bir uykuda gördüğümüz rüyadayız, bunun farkında olmak bile sana güç verecektir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jon6
    jon6's avatar
    Erkek
    Sokarfeys bunu yazdı:

pirax bunu yazdı:

ben yapmadım da ne oldu dersen zararlı çıkarsın kardeşim, çünkü şuan gündemde olan insanlar gibi laylaylom yaşamadım da ne oldu dersen sana şunu sorarım; bir rüya görüyorsun uykunda, rüyada ki bazı saçma sapan şeylerden ötürü de rüya olduğunu bal gibi biliyorsun ve rüyada sarışınla yiyiştim esmerle yiyişseydim ne olacaktı gibi bir soru soruyorsun. cevap basit sonuçta uyanacaktın, hadisde geçer ya insanlar uyurlar ve öldüklerinde uyanırlar burda batıni olarak uyanmaktan bahsedilir uyanacağını bildiğin bir uykuda gördüğümüz rüyadayız, bunun farkında olmak bile sana güç verecektir

bunun farkında olmak hiçbir şeyi çözmüyor, ben yapmadım da ne oldu demesem de zararlı çıkıyorum hep, yani değişen bir şey olmuyor, olmadı da.Ben de bir rüyada olduğumuza inanırdım ama bu artık rüyayı aştı, kabus a dönüştü.

Yine baktığımız zaten herkes işine geleni seçiyor, senin girdiğin bu yol sana iyi diye seçtin yalan mı ? eğer başka bir şey iyi gelseydi gider onu seçerdin bence.Belki de dünyanın kanunudur bu, biri bu düzene girerken, biri ayrılmak zorundadır.
    Ama bazı inançlarımı yitirdiğim kesin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

menzile mi takılmaya başladın hayırdır ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Biz zaten yaşamıyoruzki Bak Sana Gösterim Yaşayanları Kendileri İçin Özellikle

http://www.youtube.com/watch?v=NYjPkHTanGI

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sokarfeys
    Sokarfeys's avatar
    Erkek

pirax bunu yazdı:

bunun farkında olmak hiçbir şeyi çözmüyor, ben yapmadım da ne oldu demesem de zararlı çıkıyorum hep, yani değişen bir şey olmuyor, olmadı da.Ben de bir rüyada olduğumuza inanırdım ama bu artık rüyayı aştı, kabus a dönüştü.

Yine baktığımız zaten herkes işine geleni seçiyor, senin girdiğin bu yol sana iyi diye seçtin yalan mı ? eğer başka bir şey iyi gelseydi gider onu seçerdin bence.Belki de dünyanın kanunudur bu, biri bu düzene girerken, biri ayrılmak zorundadır.

söylediklerini uzun yıllarca yaşadım kaldı ki bana bunları anlatacak biri de olmadı, nasihatı almam için gerekli olan müsibet buldu ve jeton düşüverdi, inanmak inanmamak sana kalmış kaynaklar ortada gerisi irade olayı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sokarfeys
    Sokarfeys's avatar
    Erkek

Mycity bunu yazdı:

sağol ben almıyayım, öyle bir yaşam sadece onlara yakışır zaten 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sokarfeys
    Sokarfeys's avatar
    Erkek

acikistihbarat bunu yazdı:

menzile mi takılmaya başladın hayırdır ?

herhangi bir yere bağlı değilim ama tek başıma bu savaşı kazanamayacağımı da biliyorum, cephe seçmem lazım farkındayım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek

Mycity bunu yazdı:

La bura benim memleket :|

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jon6
    jon6's avatar
    Erkek
    Sokarfeys bunu yazdı:

pirax bunu yazdı:

söylediklerini uzun yıllarca yaşadım kaldı ki bana bunları anlatacak biri de olmadı, nasihatı almam için gerekli olan müsibet buldu ve jeton düşüverdi, inanmak inanmamak sana kalmış kaynaklar ortada gerisi irade olayı

ben de uzun yıllarca sana anlattıklarını hep başkalarına anlatırdım, şimdi dönüp geçmişe baktığımın da ne kadar da mal bir çocukmuşum diye kendimle dalga geçiyorum.

Ama dediğim gibi, şu hayatta herkes işine geleni, mutlu olduğu şeyi, ona fayda sağlayan şeyi seçiyor.Kimse sevdiği için yapmıyor bunları, senin için demiyorum, genel olarak.Buna eminim

ha ben çıkarsızca bağlanmıştım orası ayrı, sen diyorsun ya müsibet gelince anladım, ben de gel gör ki müsibetler gelince anladım, ha bi de düşünce kendinden başka kimse olmadığını, kimsenin sana yardım etmediğini gördüm.Acı ama gerçek, neye inanırsan inan yalnızsın, yalnız kalıyorsun
Toplam Hit: 2170 Toplam Mesaj: 21