folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Çevresinde Kayıp Haberi Olan?

Çevresinde Kayıp Haberi Olan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

-----------------------------

sau_nightmare bunu yazdı:

muhtemelen akrabası dayısı amcası vs gibi bişeydir kayıp olmayabilir gezdirmek bahanesiyle taciz etmiş olabilir gerçi bazı babalar anneler çocukları dudaklarından öpüyor görmedim değil.

oha hocam gerçek mi bu ?

yabancı ailelerde daha çok ama türk ailelerde de gördüm sevgilerini böyle gösteriyolar dediğim gibi görmedim değil. biraz abartılı bana göre ama yetiştirme tarzı demek böyle.

çok uzakta uzak denizlerde...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

yok ben sorsamda kimse bişi demio bana yardım etmeye çalışsamda elim boş döndüm malesef o oraya atıo o oraya içim rahat etmesede elimden bişi gelmio malesef nası memleket olmuşuz biz kayıp datalarını birbirine bildirmeyen ya da aynı ekrandan görmeyen bi sistemin içinde ben ilan bulmaya çalışsamda boş dilerim ben we tüm metrobüs yanılmıştır dilerm adam sapık deildir 

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokorecci
    kokorecci's avatar
    Erkek
    ne salak vurdumduymaz bir millet olmuşuz yaw koca metrobüste herkes rahatsız olduda bi delikanlı babayiğit çıkıpta diyemedi mi herife "sen ne ayaksın cocugu oksayıp duruyosun" diye... kimse bana "babasıyım sana mı sorcam" diye cevap verirse ne yapacaktık demesin. öyle babanın aq. ben... irwa senin moralini bozmak istemem ama keşke herife lafı koysaydın yanlış davranmıssın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek

Kameralı bir cep telefonun yok mu? Çaktırmadan fotoğrafını çekemedin mi?

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yanlış Yapmışsın Hesap Soracakdın Metrobüsdekiler Soracakdı Sen Necisin Falan Babası Bile Olsa Böyle Davranması Yanlış Birşey Ben Bitanesine Zaten Metrobüsde Denk Geldim Öyle Şerefsizi Adamdan Sayıp Kazayen Ceza Alıyordum Mahkemelik Oldum Allahdan Kamera Kayıtları Vardıda Kurtulduk İnfazım Patlıyacak Diye 2 Gün Uyuyamadım 

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

keşke küfür etseydin  muhakkak ilgi gösterirlerdi sana sag duyulu vatandaş olmak yetmiyor bunlara

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    StyLeCHE
    StyLeCHE's avatar
    Erkek

Hangi durakta bindi hangi durakta indi ve benzeri eşgalleri telefonlada değil karakola giderek bildir.

Bu şeyler kayıplara bakılarak olmaz.Mobeselerde görüntülenmiştir.Özellikle hangi saatler arası gördün unutma.en önemlisi bu

Söylediğim şeyleri yapmak vicdanını rahatlatmak için yapacağın bir şey değil.Bu senin görevindir.

Bana pm ile tüm detayları bildirirsen de iyi olur.Geçmiş olsun.

Beneath this mask there is more than flesh.Beneath this mas there is an idea.And ideas are bulletproof!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

itiraf etmek gerek adam sapık

bence bi merkeze gidip durumu izah etmelisin. ilgileneceklerdir die düşünüyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

gizlice bir fotograf çok iyi olurdu :S

"bea"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alkow
    alkow's avatar
    Erkek

insan dışarı çıkmaya bile korkuyor artık arkadaş yaw..

Toplam Hit: 5066 Toplam Mesaj: 25