Çevresinde Kayıp Haberi Olan?
-
-----------------------------
sau_nightmare bunu yazdı:
-----------------------------
muhtemelen akrabası dayısı amcası vs gibi bişeydir kayıp olmayabilir gezdirmek bahanesiyle taciz etmiş olabilir gerçi bazı babalar anneler çocukları dudaklarından öpüyor görmedim değil.
-----------------------------oha hocam gerçek mi bu ?
-----------------------------yabancı ailelerde daha çok ama türk ailelerde de gördüm sevgilerini böyle gösteriyolar dediğim gibi görmedim değil. biraz abartılı bana göre ama yetiştirme tarzı demek böyle.
-
yok ben sorsamda kimse bişi demio bana yardım etmeye çalışsamda elim boş döndüm malesef o oraya atıo o oraya içim rahat etmesede elimden bişi gelmio malesef nası memleket olmuşuz biz kayıp datalarını birbirine bildirmeyen ya da aynı ekrandan görmeyen bi sistemin içinde ben ilan bulmaya çalışsamda boş dilerim ben we tüm metrobüs yanılmıştır dilerm adam sapık deildir
-
ne salak vurdumduymaz bir millet olmuşuz yaw koca metrobüste herkes rahatsız olduda bi delikanlı babayiğit çıkıpta diyemedi mi herife "sen ne ayaksın cocugu oksayıp duruyosun" diye... kimse bana "babasıyım sana mı sorcam" diye cevap verirse ne yapacaktık demesin. öyle babanın aq. ben... irwa senin moralini bozmak istemem ama keşke herife lafı koysaydın yanlış davranmıssın.
-
Kameralı bir cep telefonun yok mu? Çaktırmadan fotoğrafını çekemedin mi?
-
Yanlış Yapmışsın Hesap Soracakdın Metrobüsdekiler Soracakdı Sen Necisin Falan Babası Bile Olsa Böyle Davranması Yanlış Birşey Ben Bitanesine Zaten Metrobüsde Denk Geldim Öyle Şerefsizi Adamdan Sayıp Kazayen Ceza Alıyordum Mahkemelik Oldum Allahdan Kamera Kayıtları Vardıda Kurtulduk İnfazım Patlıyacak Diye 2 Gün Uyuyamadım
-
keşke küfür etseydin muhakkak ilgi gösterirlerdi sana sag duyulu vatandaş olmak yetmiyor bunlara
-
Hangi durakta bindi hangi durakta indi ve benzeri eşgalleri telefonlada değil karakola giderek bildir.
Bu şeyler kayıplara bakılarak olmaz.Mobeselerde görüntülenmiştir.Özellikle hangi saatler arası gördün unutma.en önemlisi bu
Söylediğim şeyleri yapmak vicdanını rahatlatmak için yapacağın bir şey değil.Bu senin görevindir.
Bana pm ile tüm detayları bildirirsen de iyi olur.Geçmiş olsun.
-
itiraf etmek gerek adam sapık
bence bi merkeze gidip durumu izah etmelisin. ilgileneceklerdir die düşünüyorum.
-
gizlice bir fotograf çok iyi olurdu :S
-
insan dışarı çıkmaya bile korkuyor artık arkadaş yaw..