folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Çevreye Rahatsızlık Vermenin Cezası 91 TL

Çevreye Rahatsızlık Vermenin Cezası 91 TL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

kim takar :)

biz sarılır,   konuşur ,  tekrar sarılır,  tam ayrılacakken aklımıza birşey gelir , konuşmayı uzatırız sonra ayrılırken  tekrar sarılırız.

bu mantıkla bütün mal varlığımıza el atmasınlar. özellikle yaşlı teyzelerin bana kanı çok kaynar defalarca sarılır :)) bittik

birşey soracağım pankart neden ingilizce?

futurist tarafından 17/Eki/14 17:21 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

kim takar :)

biz sarılır,   konuşur ,  tekrar sarılır,  tam ayrılacakken aklımıza birşey gelir , konuşmayı uzatırız sonra ayrılırken  tekrar sarılırız.

bu mantıkla bütün mal varlığımıza el atmasınlar. özellikle yaşlı teyzelerin bana kanı çok kaynar defalarca sarılır :)) bittik

birşey soracağım pankart neden ingilizce?

zannımca eleman türklerden hayır gelmez turistler felan sarılır diye düşünmüştür.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

bu çocukta ebola virüsü veya bulaşıcı başka bir virüs var ve bu çocuk sıkıntılı bu mikrobu herkese bulaştırmak istiyor ve böyle bir yola başvuruyor ve de başarıyor. bende böle bakıyorum olaya 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

İki sene once arkadasim picligine ihbar etmis beni memur geldi tartistik hafiften cezasi vardir yoktur derken yuru la varsa kes dedim gidelim karakola. Bi sekilimki sorma karakola bi gittik adam 82 lira kesti cezayi bi cay ismarladi gotume baka baka eve geldim. Hala odemedim cezayi.

Sonuc sakin artislik yapmayin :D 80 lira 16 bira parasi. Basligi gorunce aklima geldide yazayim dedim

www.kriptopedi.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

kahpe çocuğunun biri şikayet etmiştir. polislerde başı ağrımasın diye cezayı basıp göndermiştir.

genelde öyle olur çünkü.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Karıncadan yağ çıkarma derdine düşmüşler :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

abd de aynısını yapsan polis gelip senin etrafına güvenlik çiti koyuyır.

türkiye de ceza kesiyor.

şuursuz ülkem dindar ülkem cahil ülkem

(dindar olmak suç degil , cahil olmak suç )

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek
    Slothere bunu yazdı

Adamlar millete ebola, grip bulaşmasın diye önlem alıyorlar abartmamak lazım. :)

Şunu destekleyen adamlar için bence gayet normal bir davranış.

https://eksisozluk.com/tayyipin-istedigi-dindar-anaokulu-cocuklari--4575630

Sokak ortasında sarılmakta neymiş? Kazara kızın birisi sarılacak sonra etraftakiler tahrik olacaklar gidip birilerine tecavüz edecekler, sonra mahkemede mağdur olacaklar.

Bizim polisimiz genelse hodüktür birseydeb anlamaz ama bu yukarda gordugunuz adam gibilerde o polislerden pek farkli degil

İsteyeb cocugunu istedigi gibi yetistirir orda hac ibadetini uygulamali ogretmisler cocuklara sana ne batiuor kardesim

İsteyeb dans kursuna gondersin isteyen kilisede koroya gondersin isteyen bunu yapsin mesele musluman olunca demokrasiniz ozgurluk anlayisiniz her bokunuz fos cikiyor

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

Gerçekten ayıp bu cezayı verenlerin yaptığı.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Eleman ytpara.com dan , yakinda daha da meshur olur bu cocuk :)

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 5767 Toplam Mesaj: 38