Çevrim Dışı Gözükmeyle İlgili Bi Soru
-
çevrimdışı takılanlarda o üstteki menü bu şekilde görünüyo buradan anlarsınız =)

-
Discovery gerçekten işe yariyormu
-
DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
-----------------------------
çevrimdışı takılanlarda o üstteki menü bu şekilde görünüyo buradan anlarsınız =)
-----------------------------kardeş haklısın ama, tek tek girip bakıp, bekliyecez mi, başka uyarı veren bi yöntem yok mu acep ?
-
harbiden cevrimdışı ise ipsine baktığında microsoftunki görünür ama saka yapıyosa kendi ipsi görünür
-
bi konuşmaya ekle eğer gelebiliyosa çevirim dışıdır gelemiyosa yoktur ben bişiler öğrendim baya yha :D
-
Discovery bişey göstermiyo arkadaş öbür pc den çevrim dışı giriyo tık yok
-
Şaştım kaldım walla tahribatta bu kadar yeteneksiz insanlar olması çok kötü....!
Mail atarsın online ise yeşil renk olur . Offline ise Kırmızı .
-
DemirKoc bunu yazdı:
-----------------------------Şaştım kaldım walla tahribatta bu kadar yeteneksiz insanlar olması çok kötü....!
Mail atarsın online ise yeşil renk olur . Offline ise Kırmızı .
-----------------------------msn gibi cok mühim bi konuda bilgisiz abi kusra bakma
abü abü msnde nasıl renkli nick yapıoz :(
-
msn plus da ipget diye bir script vardı.listendekilerle ip bağlantısı kurulduğunda uyarı veriyordu.bazen çevrimdışı gözüken adaamlarla da bağlantı kurulduğunu iddia ediyor.bir dene derim.
-
http://www.blockstatus.com/msn/stchecker bi işe yaramıyor discoveryde uğraşmayın boşuna yok yolu
Toplam Hit: 17301 Toplam Mesaj: 24