Cevşen Güvenlik Sistemi 1.0 (İmana Gelen Firewall)
-
bence ReaL_KurD hakli dalga geçilmemesi gerek
-
Belki bir yazılım harikası olmayabilir ama ben çok sevdim bu programı ve kullanmaktan da gurur duyuyorum.
-
İslamiyetle mi dalga geçmişiz dai?? Programın komikliğiyle geçmişiz biz.
Aktif korumanın yanında manevi bir koruma da içerir.
Bismillah ile açılan ilk firewall uygulaması. Namaz vakitlerinde otomatik olarak bütün portları kapatan , cumaları calışmayan bu yazılımı ücretsiz olarak buradan indiribilirsiniz.Şimdi böyle yapılmış bir program ı nasıl tanıtabiliriz ki , yani komik gerçekten. Burada kimse İslamiyetle dalga geçmiyor. Ha olurda geçerse geçemez , kimse İslamiyete laf atmadı. Programın saçmalığıyla alay edilebilir orası ayrı bir boyuttur.
-
Olayı çarpıtmanın ve büyütmenin anlamı yok.Burda programın tanıtımına eklenen bir cümleyi göstererek tebessüm ettik o kadar.Ayrıca konu gördüğünüz üzere "Paylaşım / Download Bölümü"'ne açılmış.Eğer tek amacımız dalga geçmek olsaydı.Geyik bölümüne açardık.Benim ilk mesajımı okursanız.Ne yazmışım "Decada kullanıyormuş bende paylaşmak istedim" Onun dışında programın tanıtımı vs.İsteyen indirir isteyen indirmez.Ben milleti buraya zorla toplayıp güldürtmedim yada gülün diye birşey demedim.Ortada gülünç birşey varki herkes gülüyor.Fakat sizin olayı büyüttüğünüz kadarda ileriye gidilmedi.İğneyi önce kendimize çuvaldızı başkasına batıralım.Sırf muhalefet yapmak için muhalefet yapmayalım.
-
Hocalar komikliği inkar edilemez bence çok sevimli olmuş :)
-
bugüne kadar tariqatta damarıma elli defa basılmış olmasına rağmen elli defa hiç ses etmeden gülerek geçtim ve çok kişi şahit oldu. muhalefet ya da ön plana çıkma gibi bir adetim olmadığını...........
neyse :) kolay gelsin. bence de büyütmeyek.
-
Hepimiz müslümanız, hepimizin dini kuralları bilgileri var...
Hepimiz inanıyoruz...
Sırf bu yüzden, dini içerikli konuların büyük kısmını yasaklarım ve iptal ettim...
Kesinliklede dinin bir şekilde mesajlara alet edilmesine karşıyım...
Ama bu harbiden saçma, sacmadan daha ziyade salakca olmuş...
Ondan dolayı bişi demedim bu konuya, ve -diğer konulardaki görüşüm farklı olsa bile- bu konu harbiden geyik...
Kodun içine cevşen yazdık diyor varmı böle bişi yaa?
-
O zaman programı, flash diske fln yüklediğimizde flashdiski arka cebimize flnda koymamız günah olur :S
Yada ne biliyim, programın yüklü olduğu kasayı, belden yukarı koymak lazım...
Saçmalık ya, bu kadar olmaz...
-
ehueheueheu yeni telefona yükleyecem ağalar virüs girmesin cıs cıs manyetik alanlar benden korkun ehueheue:)
-
Güzel birşey yapıla bilir ama benim düşüncem prgoram yani yapan şirket tutsun diye hiti artsın diye bu şekilde din sömürüsüne gitmiş olmasıdır.