Ceza - Fark Var
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
ya bu adamın bi mamamama diye şarkısı var canlıda dinleidm adam motor gibi söylüyor mümkün dğeil o kadar hızlı olmak.Ben pek sevmiyorum nedeni ise konserine gittim diğer bütün rapçilere ortaparmak çektirdi.Sevmiyorum böyle şeyleri ama adam sağlam.Güzelde reklam yaptı.Herkezle şarkı söyledi.Ne diyelim allah yolunuı açık etsin
-----------------------------hepsi halt etmiş hoca kimse kont adnan gibi olamaz onun yeri ayrı:)
kuş foli koma foli doli yağiyi doli...HEY HEY HEY...
-
TIGER_07 bunu yazdı:
müritler benim bu şarkıda bişey dikkatimi çekti.müziğin sound u hatırladığım kadarıyla marilyn manson un bi şarkısıyla aynı.şarkının adını tam hatırlamıyorum ama adı t..... love böyle birşeydi bulan olursa bu parçayı ikisini de dinlesin. belki de bana öyle geliyo :)
-----------------------------Cezanın bu şarkısını dinlemedim, ne kadar benzediği hakkında fikrim yok.Ama bahsettiğin şarkı Tainted Love olmalı.Yanılmıyorsam bu şarkı birçok grup tarafından coverlanmış.
-
kivanchh bunu yazdı:
EHae haribden varoslar dövemiyo .Bide bende varosda oturan biri olarak biizim Mahalle ortamında hic kız girmedi araya adamların yarısı kız :D Vede gelsinler gedize 10 kisi girse 10 ölü cıkar:D
The O.C. ile aynı senaryodan geldikleri için bizim varoşlarla onların varoşları arasında koca bi fark var :D 2 dizininde müzikleri güzel senaryolar aynı.Grey's Anatomy = Doktorlar ve The O.C.=Duvar benim bildiğim 2 tıpatıp dizi :D
-
Mp3 yasak değilmiydi ?
-
neden yasak olsun?
sadece albüm hakkında bilgi vermek amacıyla yayınlanıyor ve 24 saat içerisinde silinmesi tavsiye ediliyor :D
gerisi kullanıcının problemi :D
-
Emrahın filmi vardı;
Böle işte zübbe tiplerle,kenar mahalle takımı kavga ediyordu.Bunlar maç yaparken motorlarla falan geliyor zincirliyorlardı ahahao filmi bilen hatırlayan varmı? Bulabilirmiyizki?
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------Emrahın filmi vardı;
Böle işte zübbe tiplerle,kenar mahalle takımı kavga ediyordu.Bunlar maç yaparken motorlarla falan geliyor zincirliyorlardı ahahao filmi bilen hatırlayan varmı? Bulabilirmiyizki?
http://www.youtube.com/watch?v=HWu31PD0Z2g Böle mi? :D:D ahaha yanlız bunlar hummer ciplerle geldiler galiba:D -
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------Emrahın filmi vardı;
unutabilsemdi galiba diziydi hatta o hatırladığım kadarıyla :)