*Ceza - Paydos* Yeni Klip !!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

dns ayarım yok yapamıyorum nerden yapıldıgını hala öğrenemedim youtubeden başka linkte yokmu:D

edit: Arkadaşa katılıyorum sago adı geçince ceza ceza adı geçince sago savunuluyo 2 isimden biri geçince bi trartışma garanti doğuyo yani.ama bi gerçek var ki

sago klip çekme özürlü bi kraldır :D kliplerde sago kadar yapmacık bi adam dahah görmedim

Konumu silenlere inat kürdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    a kü zaten sagopanın isminin olduğu yerlerde mutlaka ceza ile sago tartışması var cezanın olduğu yerde dee sago tartışması var. Birkerede şu adamlardan birinin ismi geçtiği zaman sagomu cezamı diye konu yaratmayın birkerede ikisini birbirine katmayın. Aq sanki ikisini dinlesem bir yerim eksilecek. İkisininde sanatı farklı ikisininde kendine göre hoş bir havası var işte :W

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    Albüm killa nın albümü gibiydi bana göre :) Ama şarkılardan bir ikisi hariç hakikaten güzeldi.Teşekkürler klip için
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trk
    trk's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı:
    -----------------------------
    a kü zaten sagopanın isminin olduğu yerlerde mutlaka ceza ile sago tartışması var cezanın olduğu yerde dee sago tartışması var. Birkerede şu adamlardan birinin ismi geçtiği zaman sagomu cezamı diye konu yaratmayın birkerede ikisini birbirine katmayın. Aq sanki ikisini dinlesem bir yerim eksilecek. İkisininde sanatı farklı ikisininde kendine göre hoş bir havası var işte :W

Haklisin, fanatikligin gözü kör olsun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    trk bunu yazdı:
    DrKeworks bunu yazdı:

Haklisin, fanatikligin gözü kör olsun.

kör olsun amk (bıktım ben de)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

iyi de konuda bi kavga veya fanatiklik yokki :| siz yoktan şeyler düşünerek yazılan bir yazıyı başka yerlere çekip öyleymiş gibi yorumlar yaparak konunun seyrini değiştiriyorsunuz :| bunun tetikleyicisi de kreyzidir benle beraber o da banlansın :W

edit :Ç - yutupdan izleyemeyenler klibi http://mtv.com.tr/mplay/detail.aspx?ClipId=7518 burdan izleyebilir 

:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

pesimistzombie bunu yazdı:
    iyi de konuda bi kavga veya fanatiklik yokki :| siz yoktan şeyler düşünerek yazılan bir yazıyı başka yerlere çekip öyleymiş gibi yorumlar yaparak konunun seyrini değiştiriyorsunuz :| bunun tetikleyicisi de kreyzidir benle beraber o da banlansın :W

herşeyi sen başlattın olm harakiri yapalım o japon başkan gibi tarihe geçeriz :) 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Şarkı s.k gibi oLmş rap iLLa hızLı söyLemek veya kafiyeLi söyLemek değiLdir sözLerde de bi anLam oLması Lazım ama ne anLam var ne bişey..

Herneyse kLip 10 numara oLmş..

Toplam Hit: 2666 Toplam Mesaj: 19