Ceza -Yerli Plaka 31 Ağustosta Piyasada
-
Abi her ne kadar olumsuz eleştirilerde bulunsanızda,adam Türk Rap adına bilinen en ünlü Rapper...Aylardır bu albümü bekliyodum bende,gidip alıcam çıkar çıkmaz!
Sago'nun yeri apayrı benim için,adam pesimizm'in kalesi...Her sözünde bir sır var,her sözü gerçek....Hem ne olsa diss savaşlarıda bitti,barış sağlanalı 2 ay oluyo abi...Ceza-Sago-Fuat....diye ayrım yapmamak lazım abi,şayet Türk Rap'i seviyorsanız,hepsini bir tutun ki,Türk Rap istediğimiz yere daha çabuk gelsin...
İlelebet Türkçe Rap....!!!! -
Sago hayatimizi zikti paso bunalim amk :) dinleyin Mozart-Bach. kafaniz dinlensin biraz.
-
hajı okul zilleri mozartın bestesiymiş la yeni örendim geberdim gülmekten:Dcahillik işte amk bende diodum ne skindirk müzük bu dını dını dını dını dı dı dıd dı :D
-
Ceza daki potansiyel eminemde bile yok ama bu dandik şarkıları nası yapabiliyo anlamadım hepsi iğrenç olmuş yine püü..
-
sago olsaydı orjinal alırdım ama simdi korsan saolsun :D
-
ayben salağı yıne diss cakmıs baktım snıpet ına..bnce kusel olcak ama sago gıbı devamlılık saglayamas!
-
tanıtımı dinledim.Bu salko barıştan önceki diss sözlerini kullanmış galiba,bana mı öyle geldi yoksa?
-
Full mp3 u olan yokmu elinde ?
-
ayhnen çok ii olur
-
korsan bekliyoruz.Paylaşım programlarına 5 gün içinde gelir zannımca.Rapid linki verenler bir iki gün içinde olur,ama ulaşmak geç sürebilir.
Toplam Hit: 4306 Toplam Mesaj: 34