Charazay Basketbol Menajerlik
-
Charazay Basketball Manager bütün dünyadan oyuncuların oynadığı çevirimiçi bir basketbol oyunudur.
Bugün kayıt olabilir ve yöneteceğiniz basket takımını alabilirsiniz. ÜCRETSİZ!
Oyuncularınızı eğitin, taktiklerinizi ayarlayın ve ödülü evinize götürün.Basketbol severlerin hoşuna gideceği bir oyun olduğunu düşünüyorum.Kayıt oluyorsunuz ve size sıradan bir basketbol takımı veriyor.Siz oyuncu alıp-satabiliyorsunuz.Salonunuzu büyütüp,geliştirebiliyorsunuz.Oyuncularınıza taktikler ayarlayabiliyorsunuz.
Site adresi: www.charazay.com
-
abi ellerine saglık ne zamandan beri böyle bir basketbol manejer oyunu arıyordum çok saol :)
-
Yeni sezon başlıyor.Üye olan var mı? Varsa U21 koçluğu için bizim arkadaş var ''caddy'' oyları ona verin. (:
-
Sus layn oylar bana bende u21 milli takım koçluğuna aday olacam oylama daha başlamadı. Üye olan varsa Nickim:werterda 4.17ligindeyim.
Bu arada TbT'denmisin? diye bana biri pm atmış gs..... nickli. benim hesapa mesaj yollama yasağı var millete askıntılık ettiğim için :| Kendisi burda ifşa ederse kim olduğunu iyi olur. Geri bildirim yapamıyorum.
-
Benim hocam o :D Bizim arkadaş ezer geçer seni :D Ayrıca bi hazırlık maçı yapalım..
-
ben geliyorum ulan yıllardır böyle bi oyun arıyordum fitbolunu bulup oynamaya başladım bu ayrı bir tat basketbol ulaan
-
hoca efendi bu oyuncu yetenekleri 10 üzerinden mi veriliyor?
-
nihat bunu yazdı:
-----------------------------hoca efendi bu oyuncu yetenekleri 10 üzerinden mi veriliyor?
-----------------------------30 hocam :D
-
hmm işimiz var desene neyse 2 sezon üst üste çıkar sonra mola veririm::D
-
Nick neydi ?
-
nuggets54 bunu yazdı:
-----------------------------
Nick neydi ?
-----------------------------nihat:))
bu arada siteyi çok dağınık yapmışlar biraz daha derli toğlu olup göze güzel gelebilirdi misal bir managerzone kıvamında olabilirdi