Charmander & İntikam Zamanı Oyunu Hakkında
-
BEncede dışardaki yorumlara kafanı takma.. gayet iyi çıkartmışsın oyunu. Umarım Kısa en kısa sürede çıkar..
Ekip alacaksan proje yöneticisi sen ol.. herkes laf geçirmeye çalışırsa proje ilerlemez.Böyle bir nedenden dolayı projeyi öldürmemeli. -
bana kalirsa sen tam olarak neye ihtiyacin oldugunu soyle. oyun piyasaya cikmiyor, sponsora falan ihtiyac yok. problem cektigin kisim teknik problemse halledilir. ne bilim yani hardware falan yada supersonic mouse falan. heralde lazim oluyodur bilmem hic directx calismadim. biz nanoteknolojide supersonic mouse mantigini kullaniyoz. depodan falan bulur bulustururuz. yani ileri teknoloji bilgisayar parcasi ariyorum ama bulamiyorum diyosan bi ümit halledilebilir. eskisehirlisin madem, aralik ayindan sonra kirkaya gel bi gun Bor A.S ye. depodan kullanilmayan bisiler buluruz. dalga complifikatoru falan getirdim eve depodan vala. duzenledim, mikrodalgayla sinek olduruyom hatta gece fise takiyom sabah pencerenin dibi sinek dolu. hatta oraya biriken sinekleri buharlastirmak icin yuksek wattli lazer compilerlari getirmeyi planliyom ama gucum yetmez ona. olmazsa sana mouse calarken banada onlardan calariz :p
-
BartheZ bunu yazdı:
bana kalirsa sen tam olarak neye ihtiyacin oldugunu soyle. oyun piyasaya cikmiyor, sponsora falan ihtiyac yok. problem cektigin kisim teknik problemse halledilir. ne bilim yani hardware falan yada supersonic mouse falan. heralde lazim oluyodur bilmem hic directx calismadim. biz nanoteknolojide supersonic mouse mantigini kullaniyoz. depodan falan bulur bulustururuz. yani ileri teknoloji bilgisayar parcasi ariyorum ama bulamiyorum diyosan bi ümit halledilebilir. eskisehirlisin madem, aralik ayindan sonra kirkaya gel bi gun Bor A.S ye. depodan kullanilmayan bisiler buluruz. dalga complifikatoru falan getirdim eve depodan vala. duzenledim, mikrodalgayla sinek olduruyom hatta gece fise takiyom sabah pencerenin dibi sinek dolu. hatta oraya biriken sinekleri buharlastirmak icin yuksek wattli lazer compilerlari getirmeyi planliyom ama gucum yetmez ona. olmazsa sana mouse calarken banada onlardan calariz :p
Hoja nesin sen? :) Böööle Geçmişe dönüş filmerindeki gelecekten gelen adam gibi konuşuyorsun :) Bi tanışalım, konuşalım, bi aralr saydam lazer geyiqi vardı, O senin miydi? yoksa, fizilal de mi senin gibi biriydi vce proje onunmuydu ? Bütün bu soruları niye mi soruyorum? Sence ben ne konuştuğumun farkında mıyım? Çok mu soru soruyorum? Emin misin? Hiç sanmıyorum desem ne dersin ? "Off.. yeter be!" deme safhasıza geldin mi?
MSN : wapper@gmail.com (korkma o kadarda geveze değilim)
-
ilginç bi durum bi o kadarda zamanın tekrarı gibi bunları gurup varkende hep duyduk biz
herneyse güzel kardeşim oyununu bitir piyasaya sür ama şunu söyleyim kendi adıma çok büyük hayal kırıklığı oldu biz o oyunu bitirecez yapacaz diye ben kaç tane arkadaşıma haber verdim ne zaman beni görseler intikam zamanı ne zaman bitecek diyolar bende mal gibi kalıom gurup dağıldı oyun bitmeyecek diyorum pek iyi olmuyor.
sen oyununu bitir yap bakalım ama bigün öyle bi gaza gelirm ki intikam zamanı oyunu ciddi ciddi biter
sanırım bu arada senin oyununun adı farklı olacak öyle değilmi ?