Chat GPT Sonrası Google Search Ve Seo
-
google ın anası sikildi, aynı şekilde youtube un da searchi çalışmıyor.
ikisi de sadece popüler şeyleri getiriyor önüne.
atıyorum aklına bi film takıldı, google a yaz, sadece o keywordlerdeki en ünlü filmlerle ilgili bin tane yazı çıkıyor, istersen 20 sayfa git. başka bi sikim bulamıyosun.
ama mesela yandexe geçip aynısını yazınca çok rahat sonuçları bulabiliyosun.
mesela displayportu type c çıkışına çeviren bi kabloya ihtiyacım oldu. (typec yi displayport girişine çeviren değil ) lakin google da bi sikim bulamadım. bana gidip sik sok macbook dongle ları çıkarıp durdu.
yandexte arattım şak diye çıkardı önüme ilk sonuç olarak.
youtube da zamanında izlediğim ismini çok net hatırladığım videoları arama kısmından bulamıyorum, anca kendi izleme geçmişime girip orda aratınca bulunuyorlar.
herhangi bir şarkı + cover şeklinde aratınca da sadece amını götünü açmış karılar çıkıyor.
abazalar ve spamciler anasını siktiniz internetin tebrik ederim :D
-
Keşke isteyen 4-5 sene önceki google'ı kullanabilse valla bu aralar bende çok doluyum, bi sikim bulamıyoruz.
-
yolbulucu bunu yazdı
google ın anası sikildi, aynı şekilde youtube un da searchi çalışmıyor.
ikisi de sadece popüler şeyleri getiriyor önüne.
atıyorum aklına bi film takıldı, google a yaz, sadece o keywordlerdeki en ünlü filmlerle ilgili bin tane yazı çıkıyor, istersen 20 sayfa git. başka bi sikim bulamıyosun.
ama mesela yandexe geçip aynısını yazınca çok rahat sonuçları bulabiliyosun.
mesela displayportu type c çıkışına çeviren bi kabloya ihtiyacım oldu. (typec yi displayport girişine çeviren değil ) lakin google da bi sikim bulamadım. bana gidip sik sok macbook dongle ları çıkarıp durdu.
yandexte arattım şak diye çıkardı önüme ilk sonuç olarak.
youtube da zamanında izlediğim ismini çok net hatırladığım videoları arama kısmından bulamıyorum, anca kendi izleme geçmişime girip orda aratınca bulunuyorlar.
herhangi bir şarkı + cover şeklinde aratınca da sadece amını götünü açmış karılar çıkıyor.
abazalar ve spamciler anasını siktiniz internetin tebrik ederim :D
yandexte direk ilk sırada çıkıyorum keywords domain. google da sıralamada yokum anasını satim
-
Dedigin gibi google a ücretli reklam veriyorum. sayfam bazen 4. sayfada cıkıyor.
-
GPT olmadan da haber siteleri zaten seo işinin içinden geçiyordu.
Seo işinin eskide kaldığını düşünenlerdenim. Buna daha modern bir yaklaşım gerekiyor. Tıpkı işlem güçlerinin artıp batarya ömürlerinin çöpe dönmesi gibi arama ortamlarında da seo o düzeye geldi. Ara sıra google algoritma değişiyor her şey piç oluyor falan. Günümüz teknolojisi için baya saçma ve hantal kaldı seo işleri. 3 günlük siteye üç beş alicengiz yaparak bilmem kaç yıllık sitelerin önüne geçememesi gerekiyor.
-
abiler şöyle chatgpt4 entegre olur başka bi ai olur güzel makale yazan herşeyi yapan post basan bi sistem var mı iyisinden? wordpress entegre daha iyi olur. parasını vericem ama chatgpt4ten yazdır kopyala vb yapmak istemiyorum, doğrudan panelden konuyu yazayım mümkünse dall-e'ye falan fotosuna kadar çizdirip yazsın. öyle kontrol etmeden içim rahat basayım göndereyim makaleyi.
-
Prometheus bunu yazdı
abiler şöyle chatgpt4 entegre olur başka bi ai olur güzel makale yazan herşeyi yapan post basan bi sistem var mı iyisinden? wordpress entegre daha iyi olur. parasını vericem ama chatgpt4ten yazdır kopyala vb yapmak istemiyorum, doğrudan panelden konuyu yazayım mümkünse dall-e'ye falan fotosuna kadar çizdirip yazsın. öyle kontrol etmeden içim rahat basayım göndereyim makaleyi.
r10 da baya satan var
-
nereodi bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
r10 da baya satan var
ele tokatlanmayak gavurun çakması botlar için?
-
ulan alkolü bıraktım alzaymır gibi oldum konuyu ne zaman açmışım ne yazmışım hiç hatırlamıyorum... :D
bu arada ben mdu denen zkik yazılımın ve diğer muadillerinin tüm eksiklerini saptadım çok daha iyisini oğluma yazdırıyorum google 2025 içinde ücretsiz kurye programı falan yayınlarsa şaşırmayın.
gpt ile yolda muhabbet dahi ediyoruz interkom ile ben çok beğeniyorum kensidini... geçen güvenlik gelecekti pcx için lastik hava basıncı ne olmalı dedim hemen verdi. yolda yemek tarifi falan alıyorum lezito bir şey benim için.
seo chat gpt sonrası google search ai google ai seo google ai ile aldatma