Chat Sitesi İçin Script Lazım
-
sa hocalar geçen bi konuda dalga geçmek için dedim ama cidden tutacak bir fikre benziyor degişik birşey herneyse global bi chat olcak kimse kayıt olmadan giricek chat yapcak ama bu chat normal degil millet gerçekte birisinin yüzüne karsı söyleyemedigi küfürleri burda yazcak rahatlayacak sövecek anlatabildim mi
tutar dememin nedeni bizim türk milleti küfür etmeyi cok sever küfür nerde onlar orda birazda eglence nasıl birşey cıkar diye merak ettigim için
-
TheAvenqer bunu yazdı
sa hocalar geçen bi konuda dalga geçmek için dedim ama cidden tutacak bir fikre benziyor degişik birşey herneyse global bi chat olcak kimse kayıt olmadan giricek chat yapcak ama bu chat normal degil millet gerçekte birisinin yüzüne karsı söyleyemedigi küfürleri burda yazcak rahatlayacak sövecek anlatabildim mi
tutar dememin nedeni bizim türk milleti küfür etmeyi cok sever küfür nerde onlar orda birazda eglence nasıl birşey cıkar diye merak ettigim için
mukemmel bir dayanaga bagli mukemmel dusunulmus bir proje hocam tebrikler
-
işin ucunda kız tavlama yoksa tutmaz
-
bu proje tutar hacı azminden vazgeçme yap bu projeyi
-
dalgamı geçiyorsunuz ciddi misiniz anlayamadım :D
-
programın ismide irc olsun
-
Allura bunu yazdı
programın ismide irc olsun
Cam var mı cam
Cam aç
-
Davalara karşı dik durabilirsen sana domainde önereyim.
Bugunkimesovsem.com
-
Webcam'de hatun isine girersen parayi vurursun
-
tjksohbet.com burdaki script sana göre database tablo vs.. kurmana gerek yok txt de biriktiriyor
-
TheAvenqer bunu yazdı
dalgamı geçiyorsunuz ciddi misiniz anlayamadım :D
manyakmisin modlara msj cek konuyu gizlesinler baskalari gormesin