Chat4free‘Yi Bilen ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:
    -----------------------------

slmarlq bunu yazdı:

Silent_King bunu yazdı:

6 sene evvel takılıyodum daha 8. sınıftaydım :)) lise 2 ye kadar takıldım. sonra suyu çıktı...

önceden çok kral bi siteydi. ortam iyiydi ara sıra yabancı kanalları felan basardık arkadaslarla yabancı kız düşürdüğümüz bile olurdu. şuan msn listemde 6 sene önce o chatte bulup tanıştığım 4-5 tane kız var :))  :)))))) konuşuyoruz hala :)

Dostum Senle Kesin TAnışıyoruzdur O Zaman. Bende 7-8 Yıldır Takılıyorum Ama Sürekli Değil... Genelde Tr Odalarındaki Herkes Birbirini Tanıyodur Nick Olarak

Benim Nickler

RoMaNtlC BoY...  ( ilk Nickim )

GS..MaNiSaLi..ErKeK..45  ( Farkındayım Çok Boktan :))

JMl.a.JNl.li.S.a.JL.li

deLivery

Jo

ARkadaşlar Hatrına Takılıyorum...

İki Kişi Küfür Ediyodu Banlanmadı Diyen ARakdaş  O Saatte OP Yoktu Demek Ki Yoksa Çoktan Gümlemişlerdi...

Bilen Bi Arkadaş  BAN Çeşitlerinin Tümünü Yazabilirmi Bende Googleden Araştırayım Anti Ban Falan Bulurum Belki Hepsine...

JMl.a.JNl.li.S.a.JL.li       tanıdık geliyor...

bnm nicklerde

Kayserili_Milliyetci_Cocuk

Max_Payne

Pusat

felan felan o zaman bebeydik aklıma ne geliosa nick yapıyodum :)) hatırlamıyorum bile bazılarını...

ben hep 2 - 3 ve 14-15. kanallarda takılırdım... bizim zamanımızda ban yoktu. millet flood küfür yarışına girerdi. bazen saatlerce sürerdi :))

edit: daha yeni girdim seneler sonra :)) bizim zamanımızda sitenin tasarımı sarıydı :)) yeşil olmuş :)

Max_Payne yi Adım gibi hatırlıyorum pek yazmazdın ben hiç konusmadım senle.  o senelerde 14-15 kanalına takılıyosan ortak arkadaşlarımız mutlaka vardır...

fenerli citir 

DeLiYuReGiM

lKeslKin

Erco

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

slmarlq bunu yazdı:

Silent_King bunu yazdı:

slmarlq bunu yazdı:

Silent_King bunu yazdı:

6 sene evvel takılıyodum daha 8. sınıftaydım :)) lise 2 ye kadar takıldım. sonra suyu çıktı...

önceden çok kral bi siteydi. ortam iyiydi ara sıra yabancı kanalları felan basardık arkadaslarla yabancı kız düşürdüğümüz bile olurdu. şuan msn listemde 6 sene önce o chatte bulup tanıştığım 4-5 tane kız var :))  :)))))) konuşuyoruz hala :)

Dostum Senle Kesin TAnışıyoruzdur O Zaman. Bende 7-8 Yıldır Takılıyorum Ama Sürekli Değil... Genelde Tr Odalarındaki Herkes Birbirini Tanıyodur Nick Olarak

Benim Nickler

RoMaNtlC BoY...  ( ilk Nickim )

GS..MaNiSaLi..ErKeK..45  ( Farkındayım Çok Boktan :))

JMl.a.JNl.li.S.a.JL.li

deLivery

Jo

ARkadaşlar Hatrına Takılıyorum...

İki Kişi Küfür Ediyodu Banlanmadı Diyen ARakdaş  O Saatte OP Yoktu Demek Ki Yoksa Çoktan Gümlemişlerdi...

Bilen Bi Arkadaş  BAN Çeşitlerinin Tümünü Yazabilirmi Bende Googleden Araştırayım Anti Ban Falan Bulurum Belki Hepsine...

JMl.a.JNl.li.S.a.JL.li       tanıdık geliyor...

bnm nicklerde

Kayserili_Milliyetci_Cocuk

Max_Payne

Pusat

felan felan o zaman bebeydik aklıma ne geliosa nick yapıyodum :)) hatırlamıyorum bile bazılarını...

ben hep 2 - 3 ve 14-15. kanallarda takılırdım... bizim zamanımızda ban yoktu. millet flood küfür yarışına girerdi. bazen saatlerce sürerdi :))

edit: daha yeni girdim seneler sonra :)) bizim zamanımızda sitenin tasarımı sarıydı :)) yeşil olmuş :)

Max_Payne yi Adım gibi hatırlıyorum pek yazmazdın ben hiç konusmadım senle.  o senelerde 14-15 kanalına takılıyosan ortak arkadaşlarımız mutlaka vardır...

fenerli citir 

DeLiYuReGiM

lKeslKin

Erco

hepside tanıdık geliyor hacı... eskiden o sitede süper ortam vardı. küfür olmadığı zamanlar muhabbetin dibine vururduk. çıkamazdım siteden valla :))   şimdi kanal sayısı azalmış giren sayısı azalmış eski elemanlar gitmiş.. 

futbol kanalı bile vardı la :))

ilk 5-6 kanal full çekerdi 25...  dün 2. kanala girdim 10 kişi var :)) yarsıı fake :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 7210 Toplam Mesaj: 23