folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Chatgpt-4 İle Bard’I Tanıştırdım, Bir Konu Etrafında Sohbet Ettirdim.

Chatgpt-4 İle Bard’I Tanıştırdım, Bir Konu Etrafında Sohbet Ettirdim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    PanxeR bunu yazdı

bir noktadan sonra oyun firmaları yapay zekaya senaryoyu verip o senaryoya uygun oyun yazmasını isteyecek ve bunu başaracak

aynısı film dizi müzik için de geçerli

yapay zeka bir çok iş kolonda post prodiksiyon kısmını kendi başına halledeceği için özellikle görsel efekt grafik tasarım ve yazılımcıların geleceği büyük tehlikede

yapay zekaya istediğiniz görseli çizdirebilir hale geldik bi tık ilerisi film dizi çektirmek

bu saydıklarımın hepsi masum şeyler peki silah ve bomba tasarımı yapmaya başladığında ne yapacağız.

lan hani bunlar taş taşıyacaktı, köle gibi çalıştıracaktık, sonra isyan edip ebemizi sikeceklerdi :P

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

bi ara facebook bunu yapmıştı, iki adet yapay zekayı konuşturdu, sonra bu ikili kendi arasında bir dil geliştirdi ve olay bambaşka yerlere doğru gitmeye başladı, facebook fişi çekti.

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

satrançta chatgpt bard ı 5te5 yendi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

çok iyi bir teknik kullanmışsın. başka yapay zekaları ( bizim seçtiklerimiz gibi opsiyon olsa) iki panel gösterip sohbet ettirecek bi uygulama çok ilgi çekerdi doğrusu. Bence tahribatta bunu kolayca yapacak onlarca kişi vardır. Çok da ilgi ve talep görür böyle bi app

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

çok alakalı değil ama @NmC

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
Toplam Hit: 4173 Toplam Mesaj: 26
bilim robot yapay zeka sohbet chatgpt bard deney