Chatroulette Yeni Ban Sistemi..?
-
var zaten bu 2 senedir 1,5 sene önce kesin vardı onu biliyorum :D
zararlı içerikleri şikayet ediyosun 100 tane kadar açılıyor banın
-
arkadaş değil de sakın ola sen camera düdüğünü göstermeyesin :dd
-
Modeme reset attıktan sonra cookieleri CCleaner programıyla siliyorsun sonra tekrar giriyorsun.
-
catlax bunu yazdı:
-----------------------------arkadaş değil de sakın ola sen camera düdüğünü göstermeyesin :dd
-----------------------------yok valla değil gecede o kalıyodu şimdi sıra bana geldi böyle oldu:)
1.5 sene önce yoktu en son 8-9ay önce girdim yoktu o zamanlar...
diğer modem kapat aç vs. hepsini denedim işyerinde ip sabit arkadaşlar yemiyo onu bunların dışında tıkladım sakıncalı içeriklere bay bayan diye biyer var onuda yaptım binlerde kişiye tıkladım ama yok yemedi bişey var çözemedim...
birde explorer benm vazgeçilmezim diğer browserları nedense sevemedim hep ayrı dünyanın varlıklarıymışız gibi geliyo onlar bana :)
ilginize çok teşekkü rederim benm mesai başlıyo birazdan ortam müsait olunca tıkılıcam yine gelişme olursa yazarım:)
-
yoğun uğraşlar sonucu ban'ı kaldırmayı başardım ama bööğğğ geldi resmen :S dün yaptıklarımdan farklı bişey yapmadım aynı şeyleri bugün denedim oldu +16 - +18 resimlere tıkladım oldu dün sayı artıp artıp başa dönüyodu sanırım sistemde bir hata vardı gerçi bugün sistemin düzelmiş haliyle bile çok uğraştım 1745 resme tıkladım anca 300 saydı nasıl bir matematik formulü kullanıyolarsa anlamadım:) neyse sorunu çözdük öyle yada böyle yapımda yayında emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Son Hali; :)
-
adamlar size diyo şukuyu göstermeyin sizi izliyoruz :D