Chavez"Den İsrail"E Bir Sert Çıkış Daha..( Hadi Bakalım )
-
Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez, İsrail'in Lübnan'daki askeri operasyonunu protesto etmek için ülkesinin, İsrail ile ilişkilerini kesebileceğini belirtti.
Chavez, yaptığı bir konuşmada, ''İsrail devletinden diplomatik temsilciliğimizi geri çektik ve onlar da büyükelçilerini geri çağırdı. Bir sonraki adım bizim için diplomatik ilişkileri kesmek olabilir çünkü İsrail gibi bir devletle diplomatik ilişkileri ya da herhangi bir şeyi devam ettirmekle ilgilenmiyorum'' dedi.
İsraillileri Hitler'in Yahudilere yaptığının aynısını uygulamakla suçlayan Chavez, İsrail'in Lübnan'a karşı sürdürdüğü savaşı protesto amacıyla geçen hafta İsrail'deki Venezuela büyükelçisini geri çekmişti. İsrail'de buna karşılık Venezuela'daki büyükelçisini geri çağırmıştı.
BİZİM BAŞBAKANIMIZ NE YAPIYOR ????????? GÖRÜŞLERİNİZİ TEK CÜMLE İLE ALALIM... -
Ya bırak be kardeşim hemen bizim ülkenin başbakanına bişiler söylüyosun saçma söylese ne olcak ki
-
israil adam olmaz (yani düzgün bi ülke olmaz) bugün filistine saldırmasa yarın başka bir ülkeye mutlaka saldıracak. Adamlar o kadar askeri malzemeyi niye yığıyorlar sanıyorsunuz. Aslında Türkiye bu ortamdan faydalanıp savaş ortamına girip barış getircem diye israile girerse çoğu İslam ülkeleride Türkiye'ye destek verir ve israili silebiliriz fakat "RETE" buna cesaret edemez başka bi hükümet olsa yaparmıydı bilemem...
-
Doğru diyorsun..saçma ama lübnanda olsaydın görürdüm g..nü..
ve biraz insan olsaydın şuraya görüşünü düzgünce yazardın veya hiç birsey yazmazdın.. Numberone
-
germeyin ortamı durduk yere. Herkes gelsin gorusunu yazsın guzel guzel gitsin. Hoş bir olay değil.
-
israilin de cokta sikinde sanki venezüelaymıs,ha.arap dünyası sahip çıksın çok adamsalar,arap sermayesini ingiltere ve amerikadan çekseler bile savaşa girmeden kazanırlar,bunlara hersey müstehak,dinsizin hakkından imansız gelir.biz savaşa girsek de pakistan hariç hiç bi ülke de bize destek vermez ole bi durumda.
-
Chavez baba adamdır yaparım dediyse yapar walla tayyitte de yQrum yoK
-
yardıme etme yetime döner koyar d...ne
-
Ya tayyip öyle bişi dese okadar yetkisi yok türkiyede başbakan olunca herşey elinde olmuyor adamı s...... ler chavez in durumuyla tayyip in durumu aynı konumda deyil bunu herkes biliyor ha keşke dese ve yapsa g*t ister anca kınama yapabilir benim fikrim bu sana bişiler yazarken sorcak deilim güzel kardeşim tartışma olmasını istemiyorum zaten başım yandı bi kez..
-
chavez delikanlı adamdır yaf :D ona laf yok
-
zamanında bizi sırtımızdan vuran bi millet için kendimizimi feda edelim?
gidip israilemi dalalım?
savas kolay bişimi sanıosunuz güç bela kıcını doğrulttuumuz ekonomimizimi felc edelim?
tüm bunları bizi sırtımızdan vuran bi millet içinmi yapalım?
israilide savunmuorum
israilin a.k
Toplam Hit: 1618 Toplam Mesaj: 12