Che Sormuş Bende Soruyorum;En Çaresiz Anınızda Silahınız Nedir?
-
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------
kamikaze :D
-----------------------------hocam eğer lunaparktaki kamikazelerden bahsediosan aman heaa (:
kızın zoruyla bindim nası indiğimi bilmiom ne irenç bişey ya (:
-
çaresizlik demek zaten silahsızlık demek deil mi bi silahım varsa zaten çaresiz deilimdir .. :S
-
Hayal gücüm
-
Bence ölmün tam tersine yaşama isteğidir eğer yaşama isteğin kalmazsa ölümü seçersin ama bana göre insanın en çaresiz anında bile ufacıkta olsa bi yaşama isteği ve ümidi olmalı
-
Mantıklı düşünmek...İşin içinden çıkma ihtimali %0.1 bile olsa...
-
lordvader89 neymiş olm söylesene herkes bişeyler sallamış merak ettim :D valla destekli atmış bazı müridler :D
-
akıl ve sogukkanlılık
-
o çaresizlikle kötü bir şey yapmamak için soğukkanlı olmayı sağlayacak "irade" ve ne yapmam gerektiğimi çözebilmek için "akıl".
-
BuZuL bunu yazdı:
lordvader89 neymiş olm söylesene herkes bişeyler sallamış merak ettim :D valla destekli atmış bazı müridler :D
Abi Göreceli :DBenim en çaresiz anımda tek silahım akıl ve mantık...Kalbiyle düşünürse insan bazen kaybedebiliyor..
Che'nin neydi bilmiyorum ama dediğim gibi göreceli :D
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------BuZuL bunu yazdı:
Abi Göreceli :DBenim en çaresiz anımda tek silahım akıl ve mantık...Kalbiyle düşünürse insan bazen kaybedebiliyor..
Che'nin neydi bilmiyorum ama dediğim gibi göreceli :D
kalp diye bişey yok hajı zaten :D olay beyinde bitiyor her zaman.