folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Cheat Engine İle Offset Bulamıyorum.

Cheat Engine İle Offset Bulamıyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Herkese merhaba. Eskiden oynadığım online bir oyunda artık cheat engine'i açabiliyorum. Tek yapmak istediğim belirli bir kaç değerin offset'ini bulup onları yine kendi istediğim değerler ile dğeiştirmek.

Daha önce offline bir kaç oyunda memory okuyup yazmayı becerdim ancak bu sefer sorun okuma/yazma değil de okunacak adresi bulmakta.

Cheat Engine bilgi seviyesi yüksek olan müridlerden yardım talep ediyorum. PM yada imzamdaki Discord adresinden bana ulaşabilirler (:

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

bir kez up olsun. Hala bulamadım doğru adresleri :( :(:(

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

tekrardan up. Hala aramaktayım. Bir türlü beceremedim şu offsetleri bulmayı. İnternettiki videolar gibi AOB scan falan yemedi.

Yapabilecekler var mıdır ??

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

up ^^D`

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

birkez daha up olsun bakalım :D

Toplam Hit: 1432 Toplam Mesaj: 5
pointer cheat engine adress offset