Cheat Engine Kullanmasını Bilen ?
-
bilen arkadaslar video tutorial hazırlarsa süper olur
-
face de world war oynayan varmı bunu orda para için sp için kullanıyorlar ama çözemedim
bilen varmıdır
-
Bu programı face zygna pokerdede kullanıyorlar chıp mıktarını 100.000.000.000 a kadar yukselten var bu program ıle ben butun herseyı yapıp parayı 100... yapıorum fakat masalara oturamıyorum sankı sadece gorunuste o kadar hcıp yapmıs gıbı program.
-
rushOut bunu yazdı:
-----------------------------
Bu programı face zygna pokerdede kullanıyorlar chıp mıktarını 100.000.000.000 a kadar yukselten var bu program ıle ben butun herseyı yapıp parayı 100... yapıorum fakat masalara oturamıyorum sankı sadece gorunuste o kadar hcıp yapmıs gıbı program.
-----------------------------zynga fixledi o işleri.
kasma boşuna o programla.
-
usko, pvp?
ilk önce koruma sistemini geçmelisin ki elindeki program etiketlenmesin. akabinde oyun tarafında iş gören bellek değişkenlerine müdahele edebilirsin. bunlar oyundaki bulunduğun pozisyon ve yürüme hızı gibi sınırlı şeylerdir. stat, skill puanı, gb, item sayısı... hepsi sunucu tabanlıdır ve sizin ekranınızda yazması sadece o şeyi kullanmayı denemenizi sağlar. deneseniz dahi bilgi sunucuya gittiğinde sunucu kendisi kıyas yapacaktır. mesela level 60 olmayan birisi nova atamaması gibi, siz atmayı denersiniz fakat sunucu yemeyecektir.