folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Cheat Engine Nasıl Çalışır?

Cheat Engine Nasıl Çalışır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Böyle bişey yazmak istiosan şu apileri hatim edicen hocam

Process listesini almak için

EnumWindows, GetWindowThreadProcessId, 

Memorylere yazıp okumak için

GetProcessHeap,ReadProcessMemory,WriteProcessMemory

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/ms681674%28v=vs.85%29.aspx

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/ms680553%28v=vs.85%29.aspx

Üstüne pointer bilgin de olmalı tabi

Ayrıntılı bilgiyi tugberk hocam daha iyi verir aslında atladığım bişey varsa

yok yok bu işe girme gibi bi niyetim, başlık biraz yanlış oldu sanırım, ben sadece hangisini kullacagımı bilememiştim, arkadasın dediği gibi firefox kullanarak çözdüm, chromeda her sekme için yeni process acıyor, ama firofoxda iki tane flashplayer acıyor onun da 2.cisi. teşekkürler yinede

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

ne hazırcısın kerim ya bu oyun için hileyemi başvurcan

accık zekanı kullandınmı zati geçersin teker teker bölümleri :D

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    aliyk bunu yazdı

ne hazırcısın kerim ya bu oyun için hileyemi başvurcan

accık zekanı kullandınmı zati geçersin teker teker bölümleri :D

abi öylede yemiyor ya çok zorladı bu oyun kafayı yedim :D az önce full para ile bile bitiremedim bi bölümü sanırım sorun bende :D zeka oyunuydu dimi bu? :D

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
Toplam Hit: 2528 Toplam Mesaj: 14