Chery Chance Hakkında

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2005
    Erkek

    Alırken kolay ve ucuz alırsın ama satarken elinde kalır. Ya çok ölü fiyata verirsin yada aylarca uğraşırsın. Ufak bir kazada araba incik boncuk hasarlar alır serviste parça beklersin. Bunun jipi vardı bi arkadaşın babasında serviste arabanın 6 ay beklediğini biliyorum. Türkiyede özel servisi pek olmadığından kendi servisine götürmek zorundasın onlarda işi senle öğreneceklerinden, en ufak arızada hem beklersin hemde çözülme olasılığı %50. Mesela kaloriferi yaparken klimayı bozarlar, ikisini çalıştırırlar yol bilgisayarı bozulur(jipte bizzat yaşanmıştır). Belli bir süre sonra kapı, cam lastiklerinden tutta döşemelerine kadar çok çabuk aşınır, içe ses hava vs almaya başlar, kapılardan o şimdiki tok sesi alamazsın.Gibi gibi sana biton negatif özellik sayarım hocam. 

    Güvenlik konusunda bu yeni modellerde pek blgim yok. Yani kapılarda bariyer varmı? Sac kalitesi ne gibi. Eskileri soruyosan yani tr ye ilk gelenleri onlarda böyle şeyler yoktu. 

    Şahsi görüşüm özelliklerine aldanma. Daha düşük model tutulan, yedek parça ve serviste sorun çıkarmayacak bir araç al kendine. O bugün aldandığın özellikler bir süre sonra bozulursa arabadan iyice soğursun. Çin üretiminin faktörüde burda zaten. Bir Toyota, VW yada BMW de aynı sorunları yaşayabilirsin ama çözümü daha basit ve çabuk olur.


    yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2010
    Erkek

    tr'de satılmayacak araba yok 2.el piyasası ölü mölü bakma kardeş 1 ayda satacağına 3 ayda satarsın ama satılır delikli taş yerdemi kalır


    Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
Toplam Hit: 1399 Toplam Mesaj: 13