Chevrolet Lacetti Nasıl Bir Araç?
-
Evet arkadaslar max 15bin TL lik Bir Arac almaya karar verdim sahibinden gibi sitelere baktimda 2004 2005 yilina ait modeller buldum..
HB olanindan tabiki ..
Bu araci kullanan Taniyan Arkadaşlarım vardır diye almadan once bi sizlere sorayim dedim ?
örnek ilan : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-chevrolet-lacetti-94363420/detay
Not : Arkadaşlar sizlerden Ricam Bilgisine sahip olmadiginiz birsey hakkinda iyi yada kötü yorum yapmayiniz..
-
Kullanmışlığım yok ama Bulgaristan'da bunları taksi olarak çok kullanıyorlar oradayken baya bir binmiştim. Konforu filan iyiydi, bagaj hacmi filan rahat arabaydı. Tabi şöför açısından sürüş filan nasıldır bilemem.
Mesaj 28 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 04:01'da RaAmLis tarafından düzenlendi. -
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------Kullanmışlığım yok ama Bulgaristan'da bunları taksi olarak çok kullanıyorlar oradayken baya bir binmiştim. Konforu filan iyiydi, bagaj hacmi filan rahat arabaydı. Tabi şöför açısından sürüş filan nasıldır bilemem.
Mesaj 28 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 04:01'da RaAmLis tarafından düzenlendi.
-----------------------------araç hakkında bilgim yok, yanlış yönlendirmiş olmayayım. şunu söylemek istiyorum bulgaristanda gelir çok düşük ve araçlar olsun herhangi diğer ürünler olsun ortalamada alt kalite kalıyor. benzin fiyatının da yaklaşık 2.5 lira olduğu bulgaristanda, taksicileri kullanıyor diye bu araca yönelmek çok doğru mu tartışmak lazım. ama taksi tarifeleri çok ucuz o yüzden az yakar diye düşünülebilir. belki de fiyatlar bize öyle geliyor bilmiyorum.
edit : linkteki araca baktım. galiba baya vurmuş bu aracı. yer yer ufak göçükler var. zaten full boyalıdır diye de yazmış. durduk yere boyatmadı herhalde. adama sor bi ölümlü yaralanmalı kaza olmuş mu arabayla. söylemez gerçi ama o yüzden satmak istediğini düşündüm.
Mesaj 28 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 06:27'da Prometheus tarafından düzenlendi. -
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------Kullanmışlığım yok ama Bulgaristan'da bunları taksi olarak çok kullanıyorlar oradayken baya bir binmiştim. Konforu filan iyiydi, bagaj hacmi filan rahat arabaydı. Tabi şöför açısından sürüş filan nasıldır bilemem.
Mesaj 28 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 04:01'da RaAmLis tarafından düzenlendi.
-----------------------------araç hakkında bilgim yok, yanlış yönlendirmiş olmayayım. şunu söylemek istiyorum bulgaristanda gelir çok düşük ve araçlar olsun herhangi diğer ürünler olsun ortalamada alt kalite kalıyor. benzin fiyatının da yaklaşık 2.5 lira olduğu bulgaristanda, taksicileri kullanıyor diye bu araca yönelmek çok doğru mu tartışmak lazım. ama taksi tarifeleri çok ucuz o yüzden az yakar diye düşünülebilir. belki de fiyatlar bize öyle geliyor bilmiyorum.
edit : linkteki araca baktım. galiba baya vurmuş bu aracı. yer yer ufak göçükler var. zaten full boyalıdır diye de yazmış. durduk yere boyatmadı herhalde. adama sor bi ölümlü yaralanmalı kaza olmuş mu arabayla. söylemez gerçi ama o yüzden satmak istediğini düşündüm.
Mesaj 28 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 06:27'da Prometheus tarafından düzenlendi.
-----------------------------haci ornek olarak o ilani verdim kazasiz hasarsiz araclarda bu fiyatlarda..
A3 yada ford focus HB sport bu araclar vardi kafamda ..
lakin 1997 - 2001 modellere 15bin vericegime
yukarida link olarak verdigim araclardan birtanesini alayim daha iyi dedim.
en azindan 2004 2005 model .
-
arabanın duruşunu çoğu kişi beğenir çünkü beğenilmeyecek gibi değil :)
motorda bi problemin olmaz.. motoru sessizdir kontağı açtığında motor çalışıyomu diye şöyle bi dinlersin aracı o derece yani :)
fiyata gelincede kendi sınıflarına göre daha donanımlı bi arabaya sahip olacaksın dostum , kaçırma derim =)
-
hacı 2004 lacetti var bizde. araba çalışırken gaz pedalına dokunmazsan anlamazsın! kliması gayet başarılı üzerindeki orjinal ses sistemi çoğu arabaya göre çok iyi...
yakıt konusunda çok başarılı 90 km ile adana-ankara arasını ortalama 150 tl civarına gidiyor. geçen gün 300 km ye 120 lira yaktı ama klima açık ve yol boyu 170 km nin altına hiç düşmedi. yedek parçası çok pahalı değildir. yalnız hafif bir araba çok sert viraja girmekten kaçınacaksın hacım
-
chevrolet,renault,peugeot,ford
bu araba markalarından uzak dur.
-
ilerde kolay satabileceğin ikinci eli olan bişey alsan daha iyi olur hocam 2004-2005 model Renault Megane 2 HB lere bak onlar şevroletten hyundai getzden falan daha kemikli duruyor iç tasarımı plastik aksam ve gövdesi daha iyi. şevroleyi satarken ileride zorlanırsın kolay giden araba değil.
-
bu arabalar genelde iyidir yol tutumu olsun yakıt tüketimi olsun. Ama bu arabadan hayır geleceğini sanmıyorum. 16 000 tl ni çöpe atmış olursun eğer bu arabayı. alırsan. Arabaların motoru bitik olduğu için yada adam bunu hurda fiyatına alıp yaptırıp satıyoda olabilir. Çevremde o şekilde yapıp satan çok adam var. Arabadan anlamayan insanlarda alıp kullanıyo. Ucuza aldım diye seviniyo ama astarı yüzünden pahalıya maal olur genelde vuruk arabaların..
-
wizkhalifa bunu yazdı:
-----------------------------chevrolet,renault,peugeot,ford
-----------------------------oldu
-
wizkhalifa bunu yazdı:
-----------------------------chevrolet,renault,peugeot,ford
-----------------------------Birde Sebebini yazsan iyi olur?
Bu üstte saydigin markalar ile aranda bir sorunmu oldu ?
birde konuya yazarken konu basligi degilde iceriginide okursan sevinirim.