Children Of Bodom - Nisan 2011
-

Children Of Bodom Nisan 2011'de Unirock Organizasyonuyla ülkemizde olacaktır.
Ayrıntılar yakında. http://www.createblast.com/etkinlikler/269.html
Alllaaaaaaaaahhhhhhhhhh bu konser kaçarmı bea :D dört gözle bekliyorum falla...
-
Kaçmaz dedik ama bakalım gidicek eleman bulabilecekmiyim.Tekde gidilmez bu konsere
-
vvaaoov kaçmaz.
not:kim lan bunlar?
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------
vvaaoov kaçmaz.
not:kim lan bunlar?
-----------------------------amk sus bari :D grup hakkında bilgi aşağıda vardır. :)
Children of Bodom, bir Finlandiyalı metal müzik grubudur. 1993'ten beri etkin olan grubun tarzı melodik death metal[1] ve power metal[2] etkileri içermektedir.
-
Demek noluyor? şöyle adam akıllı gruplar getirildi mi, diğerleri de şappır şapır düşüolar buraya :)
Çok güzel bir haber bu.. çok atraksiyon olcağa benziyor.
-
konseri verenide verdirenide gidenleride bi güzel dövcen stress atıcan rahatlıycan
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
konseri verenide verdirenide gidenleride bi güzel dövcen stress atıcan rahatlıycan
-----------------------------hocam allah aşkına bişi yazma sen olar mı ? neden böyle yorum yapıosunuz kardeşim ?
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------Nedenmiş KARDEŞŞ !
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------görüldüğü üzere sitede bu gibi DALLAMALAR da bulunmaktaymış. ben de bu siteyi kaliteli sanardım. adminler bu işe el atmazsa iki güne böyle bi site de kalmaz
-
Vinz bunu yazdı:
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------görüldüğü üzere sitede bu gibi DALLAMALAR da bulunmaktaymış. ben de bu siteyi kaliteli sanardım. adminler bu işe el atmazsa iki güne böyle bi site de kalmaz
-----------------------------ccc reyiz ccc pardon reyiz biz ettik sen etme çömsün adam ol armut
-
kardeş sen normal üyesin ama TBT kurallarınaddn haberin bile yok heralde bi başlık açtık içine etmeyin tartışılıcak bişi yok metal yada rock müzik sevmio olabilirsin saygım var ama sende bize saygı göster bişi yazma olur mu ?
adam çömez görünebilir ama bizim gibi hiç bir şekilde ayrma tabi tutulmaz. artı yazdığın son yazıdaki gibi ccc gibi inci vari msj da yazmak forumda yasaklandı burda eskiyim yeniyim muhabbeti yok ayrım yok...