Chinahacker - Diyarbakırholyteam DHT Bunlar Kimler? Ya Da Kim?
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Bunları bilemem ama ortalık tim kaynıyor. 30 milyonu bulan daha milli olmadan lamer oluyor a.q
Yakında ben de kuracam, pezeve.k tim. :D
-----------------------------
scriptleride %80 seditio
seditio hacker kardesligi :P -
chinahacker de çin in iskorpitx i anlaşılan (: aman buraya yaklaşmasın bi tanesi yeter :) bu diyarbakır fln da hikaye yalakalık yapan 3-5 lamer.
-
bunlar yabanci değil gibi :) index kodlarında bunlar var!
---------------------------
" [user] $ Your Site " ,
" [user] $ Admin is Fucker " ,
" [user] $ ",
" [user] $ We Are",
" [user] $-Iskorpitx-beyrut-KaI3uS-@SL@N_BEY-HACKTURK-clang7- (Turkish Hacker)",
" [user] $ Contact ",
" [user] $ -=-=-=[ Project is Started ]=-=-=-",
" [user] $ No Security on That Fucking Server ...",
" [root] $ Hello beyrut-KaI3uS, Fucking Server ...",
" [root] $ Success Getting all iNformations ...",
" [root] $ beyrut-KaI3uS Now Logging Out From That Fucking Server ...",
" [root] $ Success, beyrut-KaI3uS Out From Your Server Now ... ",
" [root] $ Sorry admin...",
" [root] $ beyrut-KaI3uS- Was Here ...","",-----------------------------------------------------------------------------------------------!!
-
DHT'nin aslı DiyarhackTeam dir.Fakat bunların onlar olmadıgı kesin :)) DHT nin adını kullanan lamer tayfası olsa gerek..
Diyarhackteam bu alemde tbt den bile önce tanıstıgım tek internet ve yararlı bilgiler sitesidir.Türkiyenin ilk hackerlarıdır şimdi yaşları ortlama 30 la 40 arasında değişen o zamanlar genç bir kadrodan olusuyordu.yıllar once baktığımda indexlerinde hoş bir jubile sözü vardı ; Bu boş işleri bıraktık artık amme hizmeti yapıyoruz gibi bişeydi :)) -
nikoteen bunu yazdı:
DHT'nin aslı DiyarhackTeam dir.Fakat bunların onlar olmadıgı kesin :)) DHT nin adını kullanan lamer tayfası olsa gerek..
Diyarhackteam bu alemde tbt den bile önce tanıstıgım tek internet ve yararlı bilgiler sitesidir.Türkiyenin ilk hackerlarıdır şimdi yaşları ortlama 30 la 40 arasında değişen o zamanlar genç bir kadrodan olusuyordu.yıllar once baktığımda indexlerinde hoş bir jubile sözü vardı ; Bu boş işleri bıraktık artık amme hizmeti yapıyoruz gibi bişeydi :))
-----------------------------adının kulanan lamerlermi ya saçmalamayın bende diyarhacktema bunlarını kısaltmasını kulanan lamerler olmasın bu admaları ben 2000 den beri biliyorum görüyordum zonede ayrıza special defacementte yılarca birinci kaldı bu china hacker diyarhackteamı kusura bakmayın ama burada ilk defa duydum hangisi lamer hangisi hackeriyi değerlendirin
evet indexin kodlarına baktım iskomisko yazıyor isko sanırım bunlarla msnde görüştüyse gerçi isko ingilizceden anlamaz bırakçince bilsin belki adını yazmışlardır bunların zonede gördülerse
ayrıca elin çinlisinin diyarbakırla ne işi olur anlayamadım
-
hojam saçmalama :)) diyarhackteam i ilk kez duyuyorsan o senin tecrüben..
defacement ta birinci kalmakla bi skim i olunuyor sanıyordun yoksa sen ? Bknz. İsko :)) -
nikoteen bunu yazdı:
Diyarhackteam bu alemde tbt den bile önce tanıstıgım tek internet ve yararlı bilgiler sitesidir.Türkiyenin ilk hackerlarıdır şimdi yaşları ortlama 30 la 40 arasında değişen o zamanlar genç bir kadrodan olusuyordu.yıllar once baktığımda indexlerinde hoş bir jubile sözü vardı ; Bu boş işleri bıraktık artık amme hizmeti yapıyoruz gibi bişeydi :))
vay adamim, bende bu gruptan bahsediyordum ismi aklimda yanlis kalmis. vaybe ne senelerdi :) cabucak gecip gitti...
cehennemin ilk kuruldugu dönemlerdende önce olan bir grup. lamer demek cürret ister. -
çin denizinde yetişen bir balık türü olsalar gerek.
balık balığın dostudur felsefesiyle iskoyla ortak çalışıyolardır büyük ihtimalle :)