folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Chinahacker - Diyarbakırholyteam DHT Bunlar Kimler? Ya Da Kim?

Chinahacker - Diyarbakırholyteam DHT Bunlar Kimler? Ya Da Kim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egalix
    egalix's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı:
    -----------------------------

Bunları bilemem ama ortalık tim kaynıyor. 30 milyonu bulan daha milli olmadan lamer oluyor a.q

Yakında ben de kuracam, pezeve.k tim. :D

scriptleride %80 seditio
    seditio hacker kardesligi :P

ignotum per ignotius obscurum per obscurantius
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek
    chinahacker de çin in iskorpitx i anlaşılan (: aman buraya yaklaşmasın bi tanesi yeter :) bu diyarbakır fln da hikaye yalakalık yapan 3-5 lamer.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zagrub
    Zagrub's avatar
    Erkek

bunlar yabanci değil gibi :) index kodlarında bunlar var!

---------------------------

" [user] $ Your Site  " ,
    " [user] $ Admin is Fucker " ,
    " [user] $ ",
    " [user] $ We Are",
    " [user] $-Iskorpitx-beyrut-KaI3uS-@SL@N_BEY-HACKTURK-clang7- (Turkish Hacker)",
    " [user] $ Contact ",
    " [user] $ -=-=-=[ Project is Started ]=-=-=-",
    " [user] $ No Security on That Fucking Server ...",
    " [root] $ Hello beyrut-KaI3uS, Fucking Server ...",
    " [root] $ Success Getting all iNformations ...",
    " [root] $ beyrut-KaI3uS Now Logging Out From That Fucking Server ...",
    " [root] $ Success, beyrut-KaI3uS Out From Your Server Now ... ",
    " [root] $ Sorry admin...",
    " [root] $ beyrut-KaI3uS- Was Here ...","",

-----------------------------------------------------------------------------------------------!!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    DHT'nin aslı DiyarhackTeam dir.Fakat bunların onlar olmadıgı kesin :)) DHT nin adını kullanan lamer tayfası olsa gerek..

Diyarhackteam bu alemde tbt den bile önce tanıstıgım tek internet ve yararlı bilgiler sitesidir.Türkiyenin ilk hackerlarıdır şimdi yaşları ortlama 30 la 40 arasında değişen o zamanlar genç bir kadrodan olusuyordu.yıllar once baktığımda indexlerinde hoş bir jubile sözü vardı ; Bu boş işleri bıraktık artık amme hizmeti yapıyoruz gibi bişeydi :))

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

nikoteen bunu yazdı:
    DHT'nin aslı DiyarhackTeam dir.Fakat bunların onlar olmadıgı kesin :)) DHT nin adını kullanan lamer tayfası olsa gerek..

Diyarhackteam bu alemde tbt den bile önce tanıstıgım tek internet ve yararlı bilgiler sitesidir.Türkiyenin ilk hackerlarıdır şimdi yaşları ortlama 30 la 40 arasında değişen o zamanlar genç bir kadrodan olusuyordu.yıllar once baktığımda indexlerinde hoş bir jubile sözü vardı ; Bu boş işleri bıraktık artık amme hizmeti yapıyoruz gibi bişeydi :))

adının kulanan lamerlermi  ya saçmalamayın bende diyarhacktema bunlarını kısaltmasını kulanan lamerler olmasın bu admaları ben 2000 den beri biliyorum görüyordum zonede ayrıza special defacementte yılarca birinci kaldı bu china hacker  diyarhackteamı kusura bakmayın ama burada ilk defa duydum hangisi lamer hangisi hackeriyi değerlendirin

evet indexin kodlarına baktım iskomisko yazıyor isko sanırım bunlarla msnde görüştüyse gerçi isko ingilizceden anlamaz bırakçince  bilsin belki adını yazmışlardır bunların zonede gördülerse

ayrıca elin çinlisinin diyarbakırla ne işi olur anlayamadım

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    hojam saçmalama :)) diyarhackteam i ilk kez duyuyorsan o senin tecrüben..

defacement ta birinci kalmakla bi skim i olunuyor sanıyordun yoksa sen ? Bknz. İsko :))

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek
    nikoteen bunu yazdı:

vay adamim, bende bu gruptan bahsediyordum ismi aklimda yanlis kalmis. vaybe ne senelerdi :) cabucak gecip gitti...
    cehennemin ilk kuruldugu dönemlerdende önce olan bir grup. lamer demek cürret ister.

Bitimsiz bir ko$udur ya$am
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

çin denizinde yetişen bir balık türü olsalar gerek.

balık balığın dostudur felsefesiyle iskoyla ortak çalışıyolardır büyük ihtimalle :)

Toplam Hit: 2748 Toplam Mesaj: 19